Hlavní navigace

Seznam.cz a Stream.cz jako součást nového Android boxu Evolveo

3. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Využití operačního systému Android bývá obvyklé například u mini počítačů, které se prostřednictvím HDMI portu připojují k televizorům. Ty pak získají funkce navíc.

Společnost Seznam.cz přichystala ve spolupráci se společností Evolveo dvě nové aplikace, které jsou dostupné v jejím Android smart boxu. Seznamu se tak de facto podařilo to, o co delší dobu usiluje – dostat svůj obsah na televizní obrazovku. Kromě stejnojmenného internetového portálu je k dispozici také aplikace Stream.cz. Jak již naši čtenáři jistě vědí, jde o internetovou televizi, kterou stačí zapnout a nechat se bavit. Aplikace jsou naprogramovány tak, aby si správně „sedly“ na televizní obrazovku.

KL24

Ukázka aplikace Stream.cz v novém Android boxu Evolveo
Autor: Seznam.cz

Ukázka aplikace Stream.cz v novém Android boxu Evolveo

K TÉMATU: Internetová televize Stream.cz ode dneška v novém kabátě

Stream.cz nabízí desítky autorským pořadů, mezi nimiž nechybí například Peklo na talíři, Dobývání vesmíru, Fenomén a řada dalších. Na novinku upozornil Seznam.cz prostřednictvím svého blogu. Nový Evolveo Smart TV box Q4 funguje na bázi operačního systému Android 4.2 Jelly Bean. S Androidem obecně se mohou uživatelé setkat například také u mini počítačů, které se připojují k televizorům prostřednictvím HDMI rozhraní. Získají tak navíc funkce, kterými doposud nedisponovali.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).