Hlavní navigace

Názory k článku Seznam se hrne do elektronické pošty

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 1. 2018 17:43

    Rudolf Míča (neregistrovaný)

    LÉČBA RAKOVINY ZELENINOU - DLE AMERICKÝCH ONKOLOGICKÝCH SPECIALISTŮ.

    Jak léčit rakovinu určují onkologové. Každá rakovina je trochu jiná a vyžaduje jiné léčebné postupy. Ale ať je rakovina jakákoliv a léčí se jakýmkoliv léčebným postupem, je nutné tento způsob léčby podpořit.
    Bohužel většina onkologů se drží léčebného postupu, který určí sám, ale opomíjejí v podstatě řešit to, co nám tu rakovinu zpravidla způsobilo a nastartovalo a to je naše překyselení a slabý imunitní systém a především špatná strava, proto pokud se chceme z rakoviny vyléčit a zbavit se jí, musíme se snažit nejdříve odstranit příčinu vzniku rakoviny. Co způsobuje rakovinu si přečtěte a prostudujte na internetu.

    Co musíte vědět a zvládnout, chcete li se vyléčit z rakoviny.
    1 ) Zvednout pH na vysoké hodnoty, posílit imunitní systém a poskytnout buňkám dostatek kyslíku. Toto dokáže jen zelenina.
    2). Jíst stravu, která nakrmí tělo, ale nenakrmí rakovinu – a je to opět jen zelenina.
    3). Musíte sami sledovat televizní program amerických specialistů o
    léčbě rakoviny.
    4). Léčba dle onkologických lékařů.
    5). ZÁVĚREČNÁ OTÁZKA.

    1) Zvednout pH na vysoké hodnoty, posílit imunitní systém a poskytnout buňkám dostatek kyslíku . To dokáže jen zelenina.
    Bohužel dnešní stravou jsme všichni velmi překyselení. Překyselení organizmu je prvním předpokladem k nastartování rakoviny a i k jejímu přetrvávání.
    V každé lékárně dostaneme za pakatel koupit pH indikátory, jsou to papírky, které buď počuráme nebo oblízneme a dle barevné stupnice na obalu si určíme pH našeho organizmu.
    Zděsíte se, jak jsme překyselení. Proto prvním krokem při léčbě rakoviny musí být, zvednutí pH do co nejvyšších kladných hodnot. Náš organismus nesmí být kyselý, musí být co nejvíce zásadití. Zvednutí pH našeho těla není nákladné. Nejlehčí a nejrychlejší je jíst kyselé zelí a citrony a veškerou zeleninu. Také pití jedlé sody zvedá naše pH.
    Všude na internetu naleznete, že překyselený organismus, oslabený imunitní systém a buňky bez kyslíku je prvním předpokladem pro rozvoj rakoviny a také tam najdete, jak se dostat od kyselého organismu k zásaditému organismu, a jak říkám, nejrychlejší je kyselé zelí a citrony – jsou to nejvíce zásadotvorné potraviny.

    Na jakou hodnotu je dobré se dostat – jak každý dokáže, a nebude to jednoduché, ale důležité je dostat se do co nejvyšších zásaditých hodnot minimálně přes 7.
    Tedy, - pokud nezvednete pH svého organismu do zásaditých hodnot, máte na vyléčení rakoviny malou šanci a velmi složitá je potom každá chemoterapie či jiné léčebné metody.
    A nenechte si od žádného doktora namluvit, že pH není důležité a sami se přesvědčte na internetu, zda pH důležité je nebo není. Také nevěřte tomu, že se pH vyrovnává samo.
    Také náš imunitní systém je naší běžnou stravou, především moučnými jídly a cukrem velmi oslaben. Imunitní systém opět posílíme především ovocem a zeleninou.
    Také naše tělové buňky nemají dostatek kyslíku a to je živná půda pro rozvoj rakoviny-. Tělové buňky získají kyslík jen ze zásadotvorné stravy – zeleniny. Velmi k okysličení buněk přispívá i pohyb.

    2). Jíst stravu, která nakrmí tělo, ale nenakrmí rakovinu a je to opět jen zelenina.
    Dle amerických specialistů na léčbu rakoviny existuje potravina, která nakrmí člověka a rakovina si z ní nemá co vzít a v podstatě uhyne hlady sama. Touto potravinou je zelenina.
    Četl jsem na internetu, že jeden ze způsobů jak likvidovat rakovinu, je hladovka. Ti co prosazují tento způsob, vsází na to, že rakovina uhyne bez výživy, což je pravda, ale bohužel to zahubí i člověka, ( i když já desetidenní až patnáctidenní hladovky jako prevenci držím, asi dvakrát ročně, již po dobu 30 let. ).
    Tedy jedinou stravou, která nás nakrmí a nenakrmí rakovinu je zelenina.
    Opět tvrdím, že internet je plný toho, že nemoci jsou většinou z našeho nezdravého stravování. Všichni víme, že zelenina je zdravá, ale málo kdo ví, že dokáže i léčit.
    I když je to v podstatě logické. Pokud nevěříte tomu, že zelenina je léčivá posuďte, jaký je rozdíl mezi bylinkami a zeleninou a když jsou léčivé byliny, proč by neměla být léčivá zelenina.
    Většina těch, kteří se léčí z rakoviny, jí dále nezdravé věci a postupně se tak zabíjejí, místo toho, aby se alespoň po dobu léčby živili jen zeleninou.
    Někdo může tvrdit, že zelenina je málo kalorická a že nám nic nedá, není to pravda a zelenina nám dá dost kalorií na to, abychom žili, pracovali i sportovali. Podívejte se na býky, jedí jen zelené a jakou mají sílu. Také, až jsem se z ní naučil vařit, jsem poznal, že je i dobrá.
    Každá potrava, když ji sníme, spotřebuje určité množství energie na to, abychom ji strávili, zelenina nespotřebuje skoro žádnou energii na to abychom ji strávili a skoro všechnu energii nám předává, naopak škroby, cukry a maso spotřebují na vlastní trávení většinovou část ze své kalorické hodnoty a nám toho dají méně.
    Tedy zelenina nám dává dostatek energie na veškerou činnost.
    Jakou zeleninu máme jíst, máme-li rakovinu. Především kyselé zelí, listové saláty, brokolici, květák, zelí, cibuli, česnek, pórek, rajčata, , mrkev, petržel, červenou řepu, okurky, lilek, cukety a v podstatě každou zeleninu. (pozor brambory nejsou zelenina, taktéž luštěniny a ovoce nejsou zelenina).
    Jak máme zeleninu upravit, máme li rakovinu. V žádném případě se zeleninou nesmíme pozřít nic jiného, pokud sníme něco jiného, nakrmíme tím opět rakovinu, nesmíme si ji udělat na oleji či na sádle, nesmíme si např. květák obalit na řízky a usmažit, nesmíme dělat žádné úpravy, kde k zelenině přimícháme cokoliv jiného, opět bychom tím nakrmily rakovinu.
    Nejlepší je jíst ji ze začátku syrovou, případně ji nechat nad párou změknout, případně mírně povařit, či upéci na vodě nebo ugrilovat, ale bez oleje a tuků a bez obalování. Koření a pálivé papriky můžete jíst libovolně podle chuti.
    Zelenina obsahuje vše, co naše tělo potřebuje, obsahuje bílkoviny, tuky, uhlohydráty a spoustu vitamínu, tedy opravdu vše potřebné k životu.
    Kolik jí máme sníst, snězte ji tolik, kolik chcete, tolik, aby vás zasytila a neměli jste hlad a klidně ještě více.
    Později až budeme cítit, že se náš zdravotní stav zlepšil, asi po měsíci až dvou, ale zase záleží na výsledcích od lékaře, že už nemáte rakovinu, můžeme pomalu přidávat něco dalšího a to v tomto pořadí - luštěniny, ovoce, brambory a maso, nedříve ryby, drůbež a lehká masa, skopové, později můžeme přidat i vepřové, červené maso – zpravidla hovězí jezte minimálně.
    Po vyléčení – jídla z mouky nejezte, nebo jen velmi málo, stejně tak se vyhněte co nejvíce cukrům a pokud nějaké jíte, tak v ovoci a medu. Nejlépe jahody, meloun, jablka, banány a lehčí ovoce, hrušky až nakonec. Vaše hlavní strava musí být dlouhodobě zelenina, ovoce, mléčné výrobky a trochu masa, já osobně jsem jídla z mouky zminimalizoval již před 30 lety.
    Samozřejmě, že zelenina je hlavní zásadotvorná potravina a tím, že budeme - li jíst dostatek zeleniny si budete udržovat vysoké pH a zeleninová strava posiluje a vytváří silný imunitní systém a zajišťuje buňkám kyslík a toto je nejlepší prevence a léčba proti rakovině.
    Co k pití – žádné pivo, žádné víno ani alkohol, nikdy sladké džusy a limonády. Pít můžeme jen neslazené čaje, vodu a případně vývar ze zeleniny. Z čajů doporučuji čaj Lapacho, na posílení imunity, zázvor a další čaje na posílení imunity. Po dobu léčby také píjte jedlou sodu, zvyšuje pH, jak jí pít, najdete na internetu, ale v podstatě kávovou lžíčku do 3 dcl vody. Kotvičník je na imunitu i na potenci.
    Také čaje, které posilují imunitu najdete na internetu.
    Jako přílohu dávám článek – Naděje z brokolice, kde se uvádí léčení rakoviny košťálovou zeleninou.
    Především si sedněte k internetu a dejte si do vyhledávání RAKOVINA A ZELENINA- košťály – brokolici, květák zeli a ostatní košťály, cibuli, česnek, rajčata, mrkev, červenou řepou, ale i ostatní zeleniny a ukáže se vám jak zelenina léčí rakovinu.
    Tedy závěrem k tomuto bodu: pokud se chceme vyléčit z rakoviny, je důležité, abychom nesnědli nic, co by mohla rakovina využít pro svoji obživu, pro svůj růst, jakmile sníte DROBEK něčeho jiného než zelenina, odebere si to rakovina a opět se rozbují.

    3). Musíte sami sledovat televizní program amerických specialistů o léčbě rakoviny.
    Je velmi smutné, že naše televize se velmi málo věnuje problémům o zdraví člověka. Avšak na českém programu CBS Reality je vynikající pořad, česky dabovaný a jmenuje se ,, Jak žít s nevyléčitelnou nemocí“ a na tomto programu popisují způsoby léčby různých nemocí, především však rakoviny. Jako první kladou důraz na zvednutí pH a stravu –a po dobu nemoci – rakoviny, jíst jen zeleninu.

    Na CBS Reality jsem viděl mimo jiné i tyto pořady:
    a) viděl jsem pořad, kdy pacijent nesnášel chmoterapiji a poté co začal jíst jen zeleninu a zvednul si pH, přestal mít problémy s chemoterapií a velmi brzy se vyléčil.
    b) Velmi mnoho pořadů bylo o tom, že pacienti s již se značně pokročilou rakovinou odmítly léčbu chemoterapií a začali jíst jen zeleninu a vyléčili se z rakoviny, - jeden z těchto pořadů byl na CBS Rality začátkem listopadu, avšak pořadů, kdy nemocní rakovinou se z rakoviny vyléčily jen tím, že jedli jen zeleninu i bez chemoterapie a vyléčily se, je na tomto programu velmi hodně. ( V žádném případě vás však nechci odradit od léčby dle onkologů ).
    c) Viděl jsem pořad, kdy paní měla roztroušenou sklerozu a byla již na invalidním
    vozíku a změnou stravy se vyléčila a opět běhala a cvičila a byla úplně zdravá.
    d) Na CBS Reality jsem také viděl léčit změnou stravy další nemoci a byla jich řada, u rakoviny pomohla jen zelenina.
    Problém je v tom, že tento program je dost nepravidelný a i já jej lovím náhodou, začíná zpravidla o půl sedmé večer a v současné době, teď v prosinci 2017 je koncem týdne, přes léto jej ale CBS Reality vůbec nevysílaly. Kdo má čas ať se pokusí tuto redakci oslovit a možná mu nějakou formou poskytnou záznamy těchto programů, já v těchto věcech se neumím orientovat.

    4). Léčba dle lékařů.
    Bylo by špatné, kdybychom v době, kdy lékařská věda udělala v léčbě rakoviny obrovský pokrok, chtěly bychom tvrdit, že tento postup a tato léčba je špatná, to by byl obrovský nesmysl.
    Naopak važme si toho, jak lékařská věda v této oblasti, ale i jinde pokročila. Je to úžasné a kdo tyto pokroky sleduje, musí se dívat do budoucnosti s optimismem a nad tímto pokrokem musíme smeknout.
    .
    Léčba dle lékařů je základ, ale je také nutno tuto léčbu podpořit zvednutím pH a zdravou stravou posílit imunitní systém, v případě nemoci rakovinou, jenom tím, že budeme jíst pouze zeleninu.
    Pozor na chemoterapii a radioterapii sice někdy mohou omezit rakovinu, ale především s tím současně totálně zničí náš imunitní systém a pacient pak zemře na obyčejnou infekci.

    5). ZÁVĚREČNÁ OTÁZKA. –
    Co ztratíte tím, že během léčby dle lékařů uděláte vše proto, aby jste si zvedli pH na vysokou hodnotu a jedli po nějakou dobu jen zeleninu, tak jak uvádím v bodě 2. Neztratíte nic, můžete jen získat – vyléčit se.
    Pečlivě zvažte, zda podpoříte svoji léčbu rakoviny stravou, nebo se raději budete nadále zabíjet jídlem.
    Ještě jednou kladu důraz na to, aby jste se přesvědčily , že je pravda to co zde uvádím a to tím, že si sednete k internetu a dáte do vyhledávání slova rakovina a jednotlivé druhy zelenin a budete nad tím přemýšlet.

    Závěrem – většina z nás zná co zde uvádím, bohužel se tím neřídíme, nešíříme tyto skutečnosti, těm kteří toto nevědí a nevšímáme si toho, že prevence v léčbě rakoviny je přehlížena a opomíjena i onkology, kteří rakovinu léčí.

    Přílohy: Naděje z Brokolice – kde jsou popisovány léčebné účinky košťálové zeleniny.
    Chemoterapie zabijí – souhrn nových vědeckých poznatků k léčbě rakoviny a AKTUÁLNÍ studie o léčbě rakoviny, potvrzení léčebných schopností zeleniny, ale i jiných rostlin a skutečnost, že dle vědeckých studií chemoterapie spíše zabijí než léčí.

    Zpracoval Rudolf Míča st. Brno - bývalý ředitel zelinářské firmy v důchodě, Čerpal s celosvětové literatury na téma léčba rakoviny zeleninou, z odborných časopisů zaměřených na toto téma, z televize na CBS Reality a z internetu.

    Veškeré případné diskuse a rady zdarma na emailu rudolf.mica@sez­nam.cz
    a na mobilu 739 581 663

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).