Hlavní navigace

Skylink nabízí všem majitelům přístupových karet výměnu za kartu HD

26. 5. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Logo satelitní digitální platformy DVB-S Autor: 115393
26. 5. 2009

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink reaguje na zvýšenou poptávku majitelů jiných přístupových karet po satelitní televizi ve vysokém rozlišení. Nyní prodlužuje svou akci, ve které nabízí všechny HD programy i programový balíček Multi uživatelům jiných přístupových karet, pokud se rozhodnou pro bezplatnou výměnu své původní karty. Podmínkou je, že zájemce již vlastní satelitní komplet a přístupovou kartu minimálně pro příjem programů ČT 1 až ČT 4.

KL24

Pokud zájemce uhradí předplatné balíčku Multi nebo HD Plus na jeden rok a zároveň vrátí starou kartu na adresu společnosti TradeTec, tak získají novou přístupovou kartu Skylink Standard pro příjem neplacené programové nabídky Skylinku pro Českou republiku včetně programu NOVA HD bez časového omezení a příslušný zaplacený programový balíček.

Tato akce, která platí do konce srpna 2009, se týká i karet s časově omezenou platností. „Jejich majitelé tak mohou k programům MULTI nebo HDTV navíc bezplatně získat novou kartu Skylink Standard bez časového omezení,“ uvádí PR oddělení Skylinku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).