Hlavní navigace

Skylink provedl kosmetickou úpravu EPG u Filmboxu a Nostalgie

22. 12. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 12. 2008

Satelitní platforma Skylink provedla menší úpravu ve vysílání elektronického programového průvodce (EPG) u filmových kanálů společnosti Help Film Filmbox a Nostalgia. EPG bylo dříve vysíláno čtyřiadvacet hodin denně, což však mělo za následek neblahý efekt. Poslední vysílaný pořad se zobrazoval až do startu vysílání následující den. V praxi to pak vypadalo tak, že např. komedie Blackball se vysílala od 01:15 do 03:00, ale podle EPG pořad končil až v 11:50, což mohla být nepříjemnost při programování nahrávání prostřednictvím elektronického průvodce.

ČTĚTE TAKÉ: Téměř všechny kanály od Gitalu a Skylinku už obsahují EPG

Nyní je EPG vysíláno sice také po celý den, ale v době, kdy má kanál přestávku, nejsou data k dispozici. Ve Skylinku už vysílají průvodce v tuto chvíli všechny kanály kromě programů Slovenské televize. Dále není EPG dostupné také u Spektra a Minimaxu, programů, které jsou dostupné na kartách společnosti Gital, a volně šířené TV Noe.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).