Hlavní navigace

Skylink zpřístupnil Sport 2 HD i pro předplatitele balíčku HD Plus

7. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sport 2 HD vysílá v České republice od druhé poloviny února loňského roku a jejím provozovatelem je společnost Chello Central Europe. Stanice přináší domácí i mezinárodní přenosy.

Po přechodu ze standardní (SD) verze do vysokého rozlišení (HDTV) u kanálu Sport 2 se dalo v satelitní službě Skylink očekávat překlopení této stanice také do balíku HD Plus, který se právě na HD kanály soustřeďuje. K tomuto kroku přistoupil operátor dnes. Doposud byla stanice dostupná předplatitelům nabídek Kombi, Multi HD, Flexi 7 a Komplet. Stanice byla do balíku HD Plus zařazena beze změny jeho ceny. V nabídce tohoto produktu je tak v současné době už 17 HD programů, celkově jich nabízí Skylink sedmadvacet.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Skylink má za sebou největší přelaďování za poslední dva roky, zařadil i Sport 2 HD

Stanice Sport 2 HD odstartovala ve druhé polovině února loňského roku. Nejprve byla dostupná pouze v nabídce satelitní služby freeSAT, později se začala rozšiřovat i k nabídkám dalších operátorů, například na kabelIPTV. Skylink tento program zařadil do nabídky letos 25. února poté, co provedl největší přelaďování na svých transpondérech (frekvencích) za poslední dva roky. V HD vysílání na tomto kanálu uvidí zájemci například domácí hokej (KHL), ale i mezinárodní sportovní akce (mimo jiné španělskou ligu).

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).