Hlavní navigace

Skype pro Sony PSP přichází

30. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Sony uvolnila pro svůj handheld Sony PSP dlouho očekávaný firmware 3.90, který přináší do výkonné herní konzole a multimediálního přehrávače podporu pro telefonování prostřednictvím služby Skype. Nové funkce však využijí pouze majitelé inovované edice Sony PSP. Majitelé původní větší verze jsou o Skype ochuzeni. Brzy ale i pro ně bude připravena služba Go Messenger, jejíž ikona se již objevila v menu kapesní herní konzole. Zatím však vede na webové stránky, kde se uživatelům zobrazí…

Společnost Sony uvolnila pro svůj handheld Sony PSP dlouho očekávaný firmware 3.90, který přináší do výkonné herní konzole a multimediálního přehrávače podporu pro telefonování prostřednictvím služby Skype. Nové funkce však využijí pouze majitelé inovované edice Sony PSP. Majitelé původní větší verze jsou o Skype ochuzeni. Brzy ale i pro ně bude připravena služba Go Messenger, jejíž ikona se již objevila v menu kapesní herní konzole. Zatím však vede na webové stránky, kde se uživatelům zobrazí obligátní coming soon. (Tisková zpráva – GamersHell)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).