Hlavní navigace

Sledovali jsme živě: Prima představila podzimní programové schéma

2. 8. 2012
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

Původní online zpravodajství serveru DigiZone.cz z tiskové konference televizní skupiny Prima, která probíhala od 10:00 hod. v pražském hotelu Hilton.

10:53 – Ještě než chcípne notebook, loučíme se informací o přenosech fotbalové Ligy mistrů na Primě Cool. Petr Vladyka slibuje nové unikátní studio. A protože už opravdu dochází baterie, více se dočtete v zítřejším článku po půlnoci.

10:51 – Protože nám lidé ze štábu Primy nedovolí využít zásuvku v technickém zázemí a žádná jiná tu není k dispozici, náš přenos brzy neplánovaně skončí.

10:45 – Třetí řada talentové show Česko Slovensko má talent nebude oproti druhé měnit ani moderátory, ani porotu. Nově se soutěží i o cestu kolem světa.


Foto: Jan Potůček, DigiZone.cz

Podzimní primetimeové schéma Primy family

10:44 – Mezi podzimními filmy na Primě family pro sobotní večery bude Avatar či Australia.

10:43 – Další podzimní novinkou je kuchařský pořad Když vaří táta s Romanem Polačkou v roli moderátora. „Půjde o recepty, které zvládne uvařit každý,“ říká Petr Vladyka.

10:39 – Nové premiérové díly na podzim bude mít i Partička. „Za její zachování může především náš generální ředitel, který ji tvrdohlavě udržel ve vysílání, což se vyplatilo,“ říká programový šéf Primy. Na pódium přichází celá Partička a sehrává krátký skeč na téma přímé volby prezidenta. Za nejvhodnějšího kandidáta se označuje Michal Suchánek. „Já bych si vzal ministra kultury,“ hlásí se Genzer.

10:37 – Na podzim zůstane na Primě family i pořad Nikdo není dokonalý a TopStar s moderátorkou Gábinou Partyšovou. V pátek večer Prima family bude dál nabízet Show Jana Krause, z nichž první dva zářijové díly vznikaly v Českém domě v New Yorku. Z akvizic Prima family ve čtvrtek večer nabídne nové řady zahraničních krimiseriálů.

10:34 – „Další poslední řada Ano, šéfe! je tu,“ zní z další upoutávky. Zdeněk Pohlreich se v ní věnuje i „převýchově“ hostinských, jednoho přesvědčil k protialkoholnímu léčení. „Měníme vysílací čas, Ano, šéfe! půjde v pátek večer,“ uvedl Petr Vladyka. Ani tato řada by nemusela být poslední, říká Zdeněk Pohlreich.

10:30 – Jiřina Bohdalová v upoutávce přibližuje nový zábavný pořad Zrcadlo tvého života, což bude nová talk show žánrově trochu podobná Poště pro tebe na ČT 1. Hosty Jiřiny Bohdalové budou postupně například Karel Gott, Marek Eben, Lucie Bílá, Dominik Hašek, Hana Zagorová, Eva Urbanová, či Jan Pirk. „Začneme s dílem, kde bude hostem Lucie Bílá, což se hezky potká se začátkem Talentu,“ prozradil Petr Vladyka. Jeden speciální díl bude moderovat Marek Eben a v roli hosta se představí právě Jiřina Bohdalová. Ta nyní přišla na pódium popovídat o natáčení.

10:27 – Další seriálovou novinkou Primy family je Základka, která podobně jako novácký Gympl míří do školních lavic. Objevuje se v něm například Lukáš Hejlík, který hraje i v Ordinaci na Nově. Dalšími známými herci jsou Bob Klepl (ředitel školy), Oldřich Navrátil, Taťjana Medvecká, Jiří Langmajer či Vanda Hybnerová. Petr Vladyka se prořekl, že Základka půjde v pondělí „mezi seriálem a Partičkou“.

10:24 – Novinářům se představují herci z Obchoďáku. Hlavní roli měla mít původně Bára Munzarová, kvůli autonehodě ale musela během natáčení odstoupit a její roli přetáčela Tereza Kostková.

10:23 – V Obchoďáku si zahraje i programový šéf Primy Petr Vladyka. Bude mít malou roli ochranky v obchodním centru. Televize seriál natáčí v reálném prostředí obchodního domu.


Foto: Jan Potůček, DigiZone.cz

Marek Singer prezentuje úspěch Primy Group

10:21 – A je tu první seriálová novinka Primy family, Obchoďák. „Tento seriál je pravděpodobně největší investicí Primy do vlastní tvorby v historii. Věříme, že nám pomůže natrvalo smazat rozdíl ve sledovanosti mezi námi a konkurencí,“ říká Petr Vladyka. Obchoďák má být oproti Cestám domů „volnější“ a „veselejší“.

10:19 – Seriál Cesty domů se na podzim vrátí v premiérové páté řadě. Novou postavu si zahraje i Kateřina Brožová, vrací se i Jan Dolanský. Programový šéf Primy zatím nekomentuje nasazení tohoto seriálu, který by se údajně měl přesunout z pondělních a středečních večerů na úterý a čtvrtek proti Ordinaci v růžové zahradě 2 na Nově. Později se ukazuje, že to tak skutečně bude.

10:18 – Speciální VIP Prostřeno! bude pokračovat i na podzim, slibuje Petr Vladyka. Jako hosty má Prima family slíbeného například Pavla Zedníčka nebo Oldřicha Navrátila.

10:16 – Slovo si přebírá programový ředitel Petr Vladyka, začíná s podvečerním pořadem Prostřeno!, jehož premiérové díly se na Primu family vrátí od pondělí do pátku od 18:00. Následuje upoutávka na zpravodajskou hodinu Primy family.

10:15 – Marek Singer na úvod prezentuje výsledky sledovanosti Prima Group, na grafu ukazuje vývoj podílu Prima Group a Nova Group u divácké skupiny D15+. Opakuje informaci o tom, že minulý týden skupina Prima poprvé porazila skupinu Nova.

BRAND24

10:13 – Tisková konference začíná podobně jako u Novy s čtvrthodinovým zpožděním. Uvádějí ji geenrální ředitel Marek Singer, programový ředitel Petr Vladyka a marketingová ředitelka Denisa Schulzová.

10:00 – FTV Prima svolala dnešní tiskovou konferenci k podzimním programovým novinkám do pražského hotelu Hilton. Už z pozvánky je patrné, jaké formáty hodlá novinářům představit. Kromě nových dílů seriálu Cesty domů, improvizační show Partička a kuchařské reality show Ano, šéfe! jde o nový původní seriál Základka, třetí řadu talentové show Česko Slovensko má Talent a pořad Zrcadlo tvého života, který žánrově připomíná Poštu pro tebe.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).