Hlavní navigace

Slovak Sport.TV chystá třetí kanál, dostupný bude pouze na Slovensku

12. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Slovak Sport.TV 3 má být na Slovensku podle provozovatele chystaného kanálu dostupná u většiny kabelových operátorů a také v DVB-T. Konkrétní však v tomto směru nebyl.

Spuštěním druhého televizního kanálu expanze tematického programu Slovak Sport.TV nekončí. Její provozovatel, společnost Slovak Sport, oznámil, že příští měsíc připraví pro zájemce už svůj třetí. Slovak Sport.TV3 bude FTA (nekódovaný, pozn. red.) kanál zaměřený na slovenský trh a přinese kromě slovenského sportu i přenosy ze zámořské NHL, týdenní magazín o dění v německém fotbalovém klubu Borussia Dortmund, českou Gambrinus ligu a mnoho jiného ze světa sportu, uvedl provozovatel na sociální síti Facebook.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Slovak Sport zůstane v nabídce satelitní služby Skylink

Zástupci Slovak Sportu zatím neuvedli, kde přesně by měl být třetí kanál k dispozici, ale v tomto směru hovoří směrem k divákům poměrně vstřícně. Start je naplánován na září 2013 a objeví se u většiny operátorů a DVB-T, konstatovala chystaná televize na Facebooku. Šířením prostřednictvím pozemního vysílání jsou myšleny lokální multiplexy. A jak to bude s distribucí stávajících kanálů? SlovakSport.TV1 a SlovakSport.TV2 zůstávají dostupné v České a Slovenské republice v SD a HD kvalitě, napsal na závěr svého statusu zveřejněném na Facebook Slovak Sport.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).