Hlavní navigace

Slovak Sport.TV je připravený spustit vysílání, jakmile dostane licenci

17. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Chystaný tematický kanál Slovak Sport.TV je těsně před spuštěním svého vysílání. Jakmile dostane licenci od tamního regulátora, je připraven k tomuto kroku. Měl by být nabízen u řady operátorů.

Ještě tento měsíc plánuje spustit své zkušební vysílání chystaný tematický kanál Slovak Sport.TV, který by měl být dostupný mimo jiné i prostřednictvím satelitní pozice 23,5 stupně východně, kde své programy šíří služby CS Link a Skylink. Serveru Mediálne.sk to řekl ředitel chystané televize Róbert Greguš. Stanice má nemalé cíle. Ráda by především zaplnila mezeru, která vznikla na slovenském televizním trhu po ukončení vysílání veřejnoprávního sportovního okruhu Trojka.

cif 24 - early cena - média

K TÉMATU: Slovak Sport TV se připravuje na start s nemalými plány. HD vybavení už má

Všichni operátoři čekají na náš signál, aby zjistili kvalitu obrazu a úroveň zpracování. Máme už domluvené přenosové linky do peeringového centra prostřednictvím GTS. Jakmile dostaneme licenci, jsme připraveni začít vysílat, uvedl Greguš. Dovolím si tvrdit, že náš signál bude na začátku vysílání šířit většina největších satelitních a kabelových operátorů, domnívá se šéf Slovak Sportu.TV, který stojí taktéž za sesterskou stanici Central TV. Jednání probíhají i se zástupci Digi TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).