Hlavní navigace

Slovenská Digi TV vrátila do balíčku Štandard tři kanály skupiny Viasat

5. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Digi Slovakia
Na základě stížností diváků se do základního balíčku slovenské satelitní platformy Nová Digi vrátila trojice stanic z rodiny Viasat.

Všechny tři stanice skupiny Viasat, tedy Viasat Explorer, Viasat History a Viasat Nature, se vrátily do základního balíčku slovenské satelitní platformy Nová Digi. Stalo se tak poté, co byly uvedené stanice na začátku dubna zařazeny do nejvyššího balíčku Maxi. Uvedená změna se stala terčem ostré kritiky ze strany nespokojených zákazníků. Ti pro ventilaci svých stížností využili mimo jiné i možnosti komunikace prostřednictvím facebookového profilu Digi Slovakia.

Připomínky předplatitelů nakonec padly na úrodnou půdu a jejich přání se během několika dnů stalo skutečností. Od včerejšího dne, tedy od pondělí 4. dubna, se všechny tři kanály skupiny Viasat vrátily do základního balíku Nové Digi TV SK nazvaného Štandard. Ten vyjde zájemce na necelých deset euro měsíčně včetně DPH. Kompletní ceník služeb společnosti Digi Slovakia najdete na jejím webu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).