Hlavní navigace

Slovenská placená pozemní televize Plustelka bude mít i vlastní dekódovací karty

23. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Placená televize Plustelka funguje u našich východních sousedů od 1. května. Nabízí celkem dvanáct programů, přičemž už v základním balíku jsou kanály České televize a TV Lux.

Nejen přijímač Zircon T3000HD, který recenzoval server DigiZone.cz včera, a CI modul Irdeto SMIT budou sloužit ke sledování programů slovenské placené pozemní televize Plustelka. Do prodeje by se měla v nejbližší době dostal i dekódovací karta, která umožní přístup ke kódované nabídce. Informaci, kterou přinesl server SatelitnáTV.sk, webu potvrdil Michal Šuran, marketingový manažer společnosti Towercom, jež tuto službu prostřednictvím firmy Towerhome provozuje. Cena karty by se měla pohybovat okolo 30 euro, v přepočtu tedy necelých 800 korun.

MMF24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Towercom láká na svém novém webu na DVB-T zdarma, stejně jako Radiokomunikace

Dekódovací karta pro Plustelku by měla být tedy vůbec nejlevnější cestou, jak se bude možné dostat k příjmu placených programů v rámci slovenského terestrického multiplexu 4. Přijímač Zircon prodává Towehome prostřednictvím svého e-shopu za 60 euro, v přepočtu necelých 1600 Kč, a CI modul SMIT za 36 euro, tedy cca. 940 korun. Towercom už se na spuštění „kartového“ přijmu připravil, když ve svém středisku na bratislavském Kamzíku instaloval potřebný hardware. Plustelka funguje na Slovensku od 1. května a nabízí devět placených a tři bezplatné kanály.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).