Hlavní navigace

Slovenská televize TA3 upravuje od září schéma. Do vysílání vrací Hlavné správy

3. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kromě Hlavných správ se mohou diváci těšit také na upravený vysílací čas pořadu Debata a nové moderátory Danielu Piršelovou a Jana Kováče. Novou tvář dostane i pořad Peňaženka.

Úpravami vysílacího schématu, které se projeví například nasazením pořadů Studio 6 Víkend nebo Hyde Park Civilizace, prošla nejen veřejnoprávní ČT 24 v Česku, ale také slovenská TA3. Jaro se v zpravodajské televizi TA3 neslo ve znamení komplexního redesignu programové struktury jako jednoho z kroků, které televize přijala, a které znamenaly pro nás růst sledovanosti a reputace televize. Po letní přestávce pokračuje další sezóna v této linii, přirozeně s vylepšeními, které vznikly na základě zpětné vazby našich diváků, uvedl zástupce generálního ředitele TA3 Martin Halanda.

ČTĚTE TAKÉ: Slovenská TA3 chystá obměnu programového schématu. Chce být více atraktivní

BRAND24

TA3 se vrací k formátu Hlavné správy s vysílacím časem každý den v 18:30. Téma dňa se vrací do tradičního času v 19:50. Právě tyto dvě změny jsou reakcí na divácké ohlasy a snažíme se jimi vyjít vstříc široké veřejnosti, přiblížil mediální zástupce televize Juraj Danielis. Politicko-diskusní pořad Debata bude TA3 vysílat jednou týdně, a to v premiéře každou středu v 21.30. Ve vysílání se objeví také některé nové tváře, a to konkrétně Daniela Piršelová (pořad Biznis) a Jan Kováč (Analýzy a trendy). Dlouholetý reportér televize Daniel Horňák se postará o moderování pořadu Peňaženka.

Novou programovou strukturu ve formátu PDF si můžete prohlédnout v tomto dokumentu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).