Hlavní navigace

Piešťanská televize TV Karpaty může začít vysílat digitálně

13. 6. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
13. 6. 2011

Piešťanská lokální televize TV Karpaty bude moci do budoucna vysílat digitálně. Rozhodl o tom Telekomunikační úřad Slovenské republiky (TÚ SR), který udělil společnosti Karpaty realmedia, s.r.o. licenci pro provozování DVB-T vysílače Piešťany – Červená veža, 42. kanál, za účelem šíření televizní programové služby. Server DigiZone.cz o tom informoval mluvčí TÚ SR Roman Vavro.

ČTĚTE TAKÉ: TV Nitrička přerušila vysílání na pozici služeb Digi TV a UPC Direct

TÚ SR na základě žádosti společnosti KARPATY realmedia, s.r.o. v povolení uvedl „systém zdrojového kódování MPEG-2“. TÚ SR povolil maximální výkon ERP v nulové rovině 1 200 W a vertikální polarizaci, upřesnil Vavro. Povolení nabylo právoplatnosti dnešním dnem, tedy 13. květnem 2011, a platné je do 31. ledna roku 2018. TV Karpaty je regionální kanál s důrazem na zpravodajství a informace. Orientuje se také na módu, stavebnictví a služby, hudbu, diskuse a dětské pořady.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).