Hlavní navigace

Slovenský Panelák se drží na Primě v průměrných číslech

19. 11. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
19. 11. 2008

Seriál slovenské komerční televize JOJ s názvem Panelák si získal na TV Prima oblibu a jeho sledovanost se drží v průměrných číslech. Vyplývá to z peoplemetrového měření, které má k dispozici server Mediálne.sk. Za prvních šestnáct dnů přinesl Panelák Primě podíl 17.5 % v cílově skupině 15–54. V mladší cílové skupině sleduje slovenský seriál v průměru 54 tisíc diváků, ve starší (diváci nad 55 let) 20 tisíc lidí. Ve výsledku se tak na obyvatele jedné z bratislavských bytovek divá necelých 80 tisíc diváků.

ebf - partner 1

Mluvčí Primy Jana Kocová serveru řekla, že s Panelákem počítá až do dubna. Jaký bude jeho osud poté, se ještě uvidí. Česká komerční dvojka vysílá Panelák každý všední den od deváté hodiny ráno. Seriál, který u našich východních sousedů lámal rekordy sledovanosti, vysílá ve slovenštině. Seriál mapuje vztahy mezi obyvateli i návštěvníky domu a jak už tomu mnohdy bývá, sousedský život je plný překvapení. Každá postava má svůj specifický příběh a už od prvního dílu je zcela jasné, že divák má o zábavu postaráno, shrnula děj Paneláku PR koordinátorka Primy Veronika Rozumková.

K TÉMATU:
Prima začne vysílat koncem října slovenský seriál Panelák od Joj
Seriál TV JOJ Panelák míří pravděpodobně na Primu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).