Hlavní navigace

Služeb videopůjčovny Banaxi se rozhodl využívat další operátor

23. 6. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Banaxi
Spolupráce mezi Banaxi Limited a slovenským operátorem DSiDATA byla zahájena začátkem června, kdy společnost nasadila videopůjčovnu Banaxi na svou platformu FlexiTV.

Zhruba patnáct tisíc soukromých i firemních zákazníků, kteří podle údajů na webu společnosti DSiDATA využívají na Slovensku služeb tohoto operátora, získalo od letošního června přístup do videotéky Banaxi. Ta nabízí stovky klasických i novinkových filmových snímků, jejichž počet se dále zvyšuje. Obě společnosti se také domluvily na nasazení filmových balíčků na bázi předplatného, jejichž nabídku chtějí spustit ve druhé polovině letošního roku.

ROZHOVOR: Radek Přikryl – Budoucností VoD je obsah všude, včetně aut. Tam míří Banaxi

KL24

Společnost Banaxi Limited se zaměřuje na prodej VoD obsahu pod vlastní značkou a také na vývoj aplikací OTT služeb na všech technologických platformách pro white label zákazníky. V České republice a na Slovensku Banaxi spolupracuje s mnoha významnými IPTV a telefonními operátory, jako je například T-Mobile nebo Skylink. Banaxi připravuje v dohledné době spolupráci s dalšími operátory v rámci střední Evropy a podle tiskové zprávy „chystá nové obchodní a technologické projekty“.

ČTĚTE TAKÉ: Skylink si jako partnera pro VoD vybral Banaxi

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).