Hlavní navigace

Smíchov, chystaný kanál Novy, už má svůj web. Na informace je zatím skoupý

10. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ NÁHLED Start stanice Smíchov může být v podstatě otázkou dní. Program už má udělenou licenci od vysílací rady a jeho smyčka už rotuje v zemském multiplexu 4.

Mediální skupina Nova v uplynulých dnech spustila microsite (webovou podstránku) určenou svému připravovanému programu Smíchov, který by mohl dle slov generálního ředitele Jana Andruška odstartovat ještě do konce roku. Prezentace televize se nachází na adrese: http://smichov.nova.cz/. Co se týká informací, web je ale na ně prozatím záměrně velice skoupý. V nekonečné smyčce tu rotuje pouze úvodní video a formou textu jsou zde základní fakta o programu.

KL24

Webová stránka chystané televize Smíchov.
Autor: repro foto smichov.nova.cz

Webová stránka chystané televize Smíchov.

K TÉMATU: Smíchov by mohl odstartovat ještě do konce roku, potvrdil šéf Novy Jan Andruško

Co se týká možného termínu startu, zájemce si musí prozatím vystačit pouze z informací, že program se objeví na našich obrazovkách „již brzy“. Jako podklad pro webovou stránku chystaného programu je použitá modrá barva s rozházenými barevnými písmeny vyjmutými z názvu televize. Objevuje se tu také několik výhradně mladých ženských tváří, které symbolizují radost, smích, případně pohodu, což má ostatně charakterizovat i samotné zaměřený nové stanice Smíchov, která bude šířena v multiplexu 4.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).