Hlavní navigace

Smíchov, šestý kanál Novy, odstartuje den před Štědrým dnem

12. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PREZENTACE Stanice bude dostupná v rámci multiplexu 4, k dispozici bude také operátorům kabelovým a satelitním. Půjde celkem o šestou stanici z portfolia Nova Group.

Mediální skupina Nova dnes potvrdila, že vysílání svého nového kanálu Smíchov, spustí ještě před Štědrým dnem, konkrétně 23. prosince. Program bude primárně dostupný v multiplexu 4, časem by se měl objevit také u dalších operátorů včetně těch kabelových a satelitních. Které titulky se ve vysílání Smíchova objeví? Půjde například sitcomy Krok za krokem, Ženatý se závazky, v české televizní premiéře pak sitcomy Mike a Molly nebo Zpátky do školy.

K TÉMATU: Smíchov, chystaný kanál Novy, už má svůj web. Na informace je zatím skoupý

Mám obrovskou radost, že se nám podařilo Smíchov zfinalizovat a připravit tak, že ho můžeme svým divákům přinést jako dárek pod vánoční stromeček. Naším cílem a velkým přáním je, aby diváci Smíchov přijali jako oblíbeného společníka pro volný čas. Smíchov je televizí plnou smíchu, chce diváky bavit, rozptýlit je a rozesmát. Smíchov je prostě všude tam, kde se lidé smějí, uvedl při této příležitosti generální ředitel televize Nova Jan Andruško.

KL24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kdo odstartuje dřív: Prima Zoom nebo Smíchov od Novy?

Nova Group prozatím nezveřejnila programové schéma svého nového programu, ale v tuto chvíli už jsou v provozu jeho webové stránky na adrese: http://smichov.nova.cz/. Ty obsahují například položky jako Film a TV, Vtipy, Videa nebo Foto. I web je přizpůsobený pro své návštěvníky jako oddechové čtení. Jednotlivé články jsou tu řazeny do podoby dlaždic, které jsou barevně odlišeny. Nova tu mj. vzpomíná i na svou bývalou dvojici Tele Tele – Richarda Genzera a Michala Suchánka. Prohlédnout si můžete i PDF prezentaci.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).