Hlavní navigace

Sony má speciální YouTube kanál pro 4K video, podpoří ho i na Facebooku a Twitteru

7. 10. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kanál Sony4K by měl posloužit pro zveřejňování návodů, názory uživatelů na 4K produkty společnosti Sony a plánuje zveřejňovat i playlisty s videi, která pořídili majitelé Ultra HD kamer.

Japonská společnost Sony spustila před několika dny na videoserveru YouTube novou platformu pod názvem Sony4K. Jak z jejího názvu vyplývá, měla by posloužit především pro zájemce o obsah v Ultra HD rozlišení, zejména pro tvůrce, kteří touto technologií obsah zaznamenávají. Sony4K obsahuje prozatím pouze několik instruktážních videí a také představení nové platformy, kterou bude známý výrobce elektroniky podporovat na Facebooku, viz https://www.facebook.com/So­ny4KChannel/, a také Twitteru (@Sony4KChannel).

Z ARCHIVU: Sony představila nejmenší modul pro televizní příjem v mobilních zařízeních

BRAND24

Kanál Sony4K by měl posloužit pro zveřejňování návodů, názory uživatelů na 4K produkty společnosti Sony a plánuje zveřejňovat i playlisty s videi, která pořídili majitelé Ultra HD výrobků tohoto japonského výrobce. Návštěvník by si tak měl udělat například jasno, jak jsou natáčené materiály Ultra HD kamerami Sony kvalitní. Zveřejňována zde budou jak videa amatérská, tak i profesionální produkce. Kanál se navíc může stát další platformou, kde bude dostupný obsah pro ty, kteří preferují nejvyšší kvalitu obrazu. V době psaní této aktuality měl kanál prozatím okolo čtrnácti set odběratelů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).