Hlavní navigace

Sony také vylepšuje online služby své konzole

24. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Microsoft minulý týden uvolnil aktualizaci pro svou herní konzoli Xbox 360, která kromě jiných vylepšení přinesla plnohodnotný webový prohlížeč Internet Explorer a na 22 trzích také novou službu Xbox Music. Konkurenční Sony se ovšem nechce nechat zahambit. Registrovaným uživatelům své herní konzole PlayStation 3 rozeslala newsletter informující o novinkách, které nyní nabízí PlayStation Store.

Microsoft minulý týden uvolnil aktualizaci pro svou herní konzoli Xbox 360, která kromě jiných vylepšení přinesla plnohodnotný webový prohlížeč Internet Explorer a na 22 trzích také novou službu Xbox Music. Konkurenční Sony se ovšem nechce nechat zahambit. Registrovaným uživatelům své herní konzole PlayStation 3 rozeslala newsletter informující o novinkách, které nyní nabízí PlayStation Store.

cif 24 - early cena - média

Inovovaný obchod umožňující za poplatek stáhnout vybranou hru přímo na pevný disk konzole má především nový design. Lze jej hodnotit jako výrazně přehlednější. S novým designem přišla i zjednodušená navigace. Tuto přestavbu PlayStation Store potřeboval jako sůl. Samotný japonský výrobce elektroniky doslova přiznává, že dřívější podoba obchodu byla zaneřáděná balastem.

Změnily se i stránky s detailem jednotlivých her. Screenshoty jsou nyní ve vyšším rozlišení. Ukázková videa je možné přehrávač přes celou plochu televizoru. Pokud jsou k dané hře v nabídce PlayStation Store dostupné nějaké související produkty (doplňky, bonusy), zobrazí se už na stránce samotné hry. V neposlední řadě pak prohledávání obchodu získalo fukci našeptávače.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).