Hlavní navigace

Soutěž o PF kalendář od Internet Info

6. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Soutěž byla již ukončena! Děkujeme všem za účast a výherce jsme vyrozuměli emailem. Vyhrajte kalendář s fotografiemi dvanácti zaměstnankyň vydavatelství Internet Info. Společnost Internet Info letos připravila PF kalendář, na jehož stránkách jsou vizuálně atraktivní fotografie dvanácti zaměstnankyň tohoto vydavatelství. Ty jsou prezentovány v trochu netradičním kontextu – jako tajemné krásky vystupující ze tmy.

Soutěž byla již ukončena! Děkujeme všem za účast a výherce jsme vyrozuměli emailem.

Vyhrajte kalendář s fotografiemi dvanácti zaměstnankyň vydavatelství Internet Info.

Společnost Internet Info letos připravila PF kalendář, na jehož stránkách jsou vizuálně atraktivní fotografie dvanácti zaměstnankyň tohoto vydavatelství. Ty jsou prezentovány v trochu netradičním kontextu – jako tajemné krásky vystupující ze tmy.

Chceme se tím našim klientům i veřejnosti trochu ´poodhalit´, ukázat, jaké tváře za firmou stojí. Zároveň bychom kalendářem rádi dokázali, že i v internetové firmě může pracovat celá řada žen a nejde tedy v tomto oboru jen o výhradně mužskou záležitost, komentuje originální PF Ján Simkanič, výkonný ředitel Internet Info.

ebf - partner 1

Autorem fotografií je Ondřej Hošt, stylizace/make-up je dílem Veroniky Ďörďové. Kalendář má celkem 15 listů a je vytištěn na kvalitním křídovém papíře (KM 250 g). Rozměr stolní verze je 175×125mm, nástěnná verze je ve formátu A3.

Datum 29. února naleznete v kalendáři jen jednou za čtyři roky. A právě únor 2012 bude jednou z těchto výjimek. Napište nám, na který den v týdnu toto datum v roce 2012 připadne. Své odpovědi zasílejte na adresu marketin­g@iinfo.cz a do předmětu e-mailu uveďte „Soutěž“.

Pravidla soutěže:

  • Předmět soutěže: uveďte správnou odpověď na soutěžní otázku. Tu zašlete na adresu marketing@iinfo.cz nejpozději do úterý 10. ledna 2012 do 23:59.
  • Uveďte své celé jméno (bude zveřejněno v případě výhry) a adresu (ulice, město, PSČ). Adresa nebude zveřejněna. Bez uvedení těchto údajů Vás nemůžeme do soutěže zařadit.
  • Z jedné e-mailové adresy a s jednou kontaktní adresou je možné odpovídat pouze jednou.
  • Ze všech soutěžících, kteří splní podmínky soutěže a odpoví správně, vylosujeme čtyři výherce, které ihned informujeme o výhře a cenu jim zašleme na uvedenou adresu.
  • Z účasti na soutěži jsou vyloučeni zaměstnanci společnosti Internet Info a jejich rodinní příslušníci.
  • Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).