Hlavní navigace

Soutěž pro vývojáře: Naprogramujte společensky uvědomělou hru

23. 2. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Občanské sdružení herních vývojářů České hry pořádá soutěž o nejlepší hru na téma životní prostředí, humanitární a problémy nebo život s postižením.

Soutěž o nejlepší společensky prospěšnou hru je možno od 14. února do 2. prosince 2012 bez omezení platformami a technologiemi, tedy s hrami pro PC/Windows, webovými hrami (Flash, Unity, HTML5…) i hrami pro smartphone a tablety (iOS, Android, Windows Phone). První kolo soutěže končí zasláním betaverzí her do 26. září 2012. Pak obdrží tvůrci zpětnou vazbu od poroty a budou mít další 2 měsíce na začlenění připomínek do finální podoby hry. Uzávěrka finální verze her je 2. prosince, vyhlášení celé soutěže proběhne v druhé polovině prosince 2012.

Do poroty usedly osobnosti české herní scény, mimo jiné Jarek Kolář a Martin Zavřel z 2K Czech (Mafia 2) či Martin Bach, bývalý šéfredaktor časopisu Level a nyní místopředseda Asociace herního průmyslu a redaktor Games.cz.

cif 24 - early cena - média

Ceny od partnerů budou rozděleny mezi prvních pět nejlepších herních titulů, vítěz získá 25 tisíc korun a softwarový balík Adobe Creative Suite v hodnotě 65 tisíc korun. Dále budou ohodnoceny kategorie Nejlepší audiovizuální zpracování a Nejoriginálnější koncept.

Zdroj: Tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).