Hlavní navigace

SP3 pro Office 2003 zvyšuje kompatibilitu s Windows Vista

19. 9. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft uvolnil třetí servisní balíček pro Office 2003. Jedná se o kumulativní bezpečnostní aktualizaci týkající se všech edicí. Obsahuje všechny dříve vydané záplaty, takže není nutné instalovat předešlé servisní balíčky, pokud je někdo ještě nemá. Servisní balíček číslo tři zvyšuje kompatibilitu s Windows Vista a jinými novými produkty Microsoftu včetně Internet Exploreru 7. SP3 pro Office 2003 je dostupný i v češtině. Aktualizace se týká i prohlížečů Word Viewer, Excel Viewer a PowerPoint…

Microsoft uvolnil třetí servisní balíček pro Office 2003. Jedná se o kumulativní bezpečnostní aktualizaci týkající se všech edicí. Obsahuje všechny dříve vydané záplaty, takže není nutné instalovat předešlé servisní balíčky, pokud je někdo ještě nemá. Servisní balíček číslo tři zvyšuje kompatibilitu s Windows Vista a jinými novými produkty Microsoftu včetně Internet Exploreru 7. SP3 pro Office 2003 je dostupný i v češtině. Aktualizace se týká i prohlížečů Word Viewer, Excel Viewer a PowerPoint Viewer ve verzi 2003. (Yahoo News)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).