Hlavní navigace

Společnost Grisoft koupí americkou Exploit Prevention Labs

5. 12. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Česká softwarová společnost Grisoft koupí americkou firmu Exploit Prevention Labs, která se soustředí na nástroje pro ochranu před záškodnickými webovými stránkami. Právě takto specializovaná ochrana v nabídce Grisoftu chybí. Ten doposud dodává antivirová a antispywarová řešení kombinovaná s osobním firewallem. Nebezpečné odkazy na důvěryhodných webech představují pro běžné uživatele jedno z největších nebezpečí od vzniku počítačových virů, uvedl J.R. Smith, generální ředitel Grisoftu. Podmínky…

Česká softwarová společnost Grisoft koupí americkou firmu Exploit Prevention Labs, která se soustředí na nástroje pro ochranu před záškodnickými webovými stránkami. Právě takto specializovaná ochrana v nabídce Grisoftu chybí. Ten doposud dodává antivirová a antispywarová řešení kombinovaná s osobním firewallem. Nebezpečné odkazy na důvěryhodných webech představují pro běžné uživatele jedno z největších nebezpečí od vzniku počítačových virů, uvedl J.R. Smith, generální ředitel Grisoftu. Podmínky akvizice nebyly zveřejněny.

Ještě letos zařadí Grisoft nástroj LinkScanner od Exploit Prevention Labs do své nabídky a v prvním čtvrtletí příštího roku prý bude součástí balíčku AVG Internet Security. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).