Hlavní navigace

Společnost SPI drobně upravila loga svých kanálů, změny doznal i EroX

9. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Podobu identifikátorů svých stanic nemění SPI poprvé. Připomeňme například změnu, k níž došlo na počátku roku 2013. Tehdy se loga upravovala hned dvakrát.

Filmová a distribuční společnost SPI International, vlastník stanic FilmBox a dalších programů, které provozuje skrze společnost FilmBox International, drobně upravila identifikátory některých programů. Změna se týká nejen českého, ale například i slovenského a polského trhu. Nejvýraznější je úprava staničního identifikátoru u stanice FilmBox Extra a také erotických programů EroX. Bílým písmem je nově psaný kompletní název stanice, nejen pouze jeho část. Logo je nyní výraznější. Podle pozorování redakce DigiZone.cz se změna nedotkla v době psaní textu dokumentární stanice DocuBox HD.

KL24

ČTĚTE TAKÉ: FilmBox HD se změní v září na FilmBox Extra HD na přání operátorů a diváků

Podobu identifikátorů svých stanic nemění SPI poprvé. Připomeňme například změnu, k níž došlo na počátku roku 2013, kdy byla filmová okénka u tehdejších identifikátorů programů změněna z bílé barvy na červenou a loga byla zvýrazněna (viz následující aktualita). Klíčová byla pro kanály FilmBox změna, k níž došlo téhož roku začátkem října, tedy přibližně před dvěma lety. Tehdy došlo ke kompletní proměně vizuální identity nejen u programů FilmBox, ale i EroX, DocuBox a řady dalších (viz následující text). Poslední významnou změnou je přeformátování FilmBoxu HD na FilmBox Extra HD z 29. září tohoto roku (viz zde).

Detail loga stanice FilmBox Extra HD ve vysílání
Autor: repro foto FilmBox Extra HD

Detail loga stanice FilmBox Extra HD ve vysílání – původní podoba

Nová podoba loga stanice FilmBox Extra HD
Autor: repro foto FilmBox Extra HD

Nová podoba loga stanice FilmBox Extra HD

Změna se týká i erotických stanic EroX
Autor: repro foto EroXXX HD

Změna se týká i erotických stanic EroX

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).