Hlavní navigace

Společnost Vivantis koupila e-shop Oblečení.cz

23. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Akciová společnost Vivantis oznámila, že převzala internetový obchod Oblečení.cz. Podle vyjádření společnosti prodejní cena přesáhla 600 tisíc korun. Vstupu na internetový trh s oblečením jsme se dlouho bránili. Je to problematická komodita z důvodu často vraceného zboží bez možnosti dalšího prodeje. Na druhou stranu však ideálně navazuje na naše produktové skupiny jak cenovou hladinou, tak cílovou skupinou, uvedl Martin Rozhoň, ředitel společnosti Vivantis provozující síť e-shopů na českém…

Akciová společnost Vivantis oznámila, že převzala internetový obchod Oblečení.cz. Podle vyjádření společnosti prodejní cena přesáhla 600 tisíc korun. Vstupu na internetový trh s oblečením jsme se dlouho bránili. Je to problematická komodita z důvodu často vraceného zboží bez možnosti dalšího prodeje. Na druhou stranu však ideálně navazuje na naše produktové skupiny jak cenovou hladinou, tak cílovou skupinou, uvedl Martin Rozhoň, ředitel společnosti Vivantis provozující síť e-shopů na českém Internetu včetně Hodinky.cz, Krása.cz nebo Parfémy.cz.

E-shop Oblečení.cz nyní čeká přestavba, která by měla skončit na jaře příštího roku. Musíme jít cestou mimořádně kvalitní prezentace zboží a doprovodných informací. Uvažujeme také o 3d modelech zboží. Technologie 3d scanneru je zatím příliš drahá a neumožňuje masivní nasazení, to se však může během několika měsíců změnit, řekl dále Martin Rozhoň. Do přestavby chce Vivantis investovat řádově další stovky tisíc a počítá, že se jí vynaložená částka vrátí do dvou let. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).