Hlavní navigace

Square přijme denně přes mobily platby za čtyři miliony dolarů

1. 8. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Square, systém pro příjem platebních karet pomocí jednoduchého rozšíření pro mobilní telefony, o němž jsme podrobně psali minulý týden, roste jako z vody. Zařízení, které má ambici nahradit pokladny a terminály karetních společností v menších obchodech, se už prodalo půl milionu kusů. Systémem denně projdou platby za 4 miliony dolarů, v červnu se přiblížil hranici 100 milionů dolarů ve zprostředkovaných transakcích. V červnu pak firma jednoho ze zakladatelů Twiteru získala stomilionovou…

Square, systém pro příjem platebních karet pomocí jednoduchého rozšíření pro mobilní telefony, o němž jsme podrobně psali minulý týden, roste jako z vody. Zařízení, které má ambici nahradit pokladny a terminály karetních společností v menších obchodech, se už prodalo půl milionu kusů.

Systémem denně projdou platby za 4 miliony dolarů, v červnu se přiblížil hranici 100 milionů dolarů ve zprostředkovaných transakcích. V červnu pak firma jednoho ze zakladatelů Twitteru získala stomilionovou investici. 

Další dobrou zprávou je, že se Square začíná nabízet koncovým zákazníkům v síti obchodů Apple Store. Většina uživatelů (45 procent) připojuje malou krabičku Square k iPhonu, 31 procent k Androidu, 21 procent k iPadu a zbytek k iPodům Touch.

Zdroj: TechCrunch

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).