Hlavní navigace

Stáhněte si tiskové materiály k podzimnímu schématu České televize

9. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ DOKUMENTY První materiál v kostce seznamuje s podzimem na kanálech České televize, druhý blíže představuje pořady, které se objeví na Jedničce a Dvojce.

Česká televize včera představila chystané programové novinky, které se na podzim objeví na jejích čtyřech stávajících a dvou nových televizních kanálech, tedy stanicích ČT 1, ČT 2, ČT 24, ČT Sport, ČT :D a ČT art. Při této příležitosti novinářům pochopitelně poskytla také tiskové materiály, které vám nyní server DigiZone.cz přináší v elektronické podobě. Očekávání budí zejména návrat legendárního seriálu Sanitka, tentokrát v novém zpracování od režiséra Filipa Renče, dále Cirkus Bukowsky a druhá řada Kriminálky Staré Město.

K TÉMATU: Sledovali jsme živě: Česká televize představila podzimní program

Dvojka pro změnu potěší seriály, jako jsou například Hra o trůny (Game of Thrones), Pán času (Doctor Who) nebo Impérium: Mafie v Atlantic City (Boardwalk Empire). Přichystány jsou i některé britské sitcomy – Ajťáci, Malá Velká Británie, Červený trpaslík. Vysílací schéma ČT :D a ČT art už je více méně známé dopodrobna, bylo představeno na několika akcích v minulých týdnech a měsících. Oživením grafického vizuálu projde nejprve stanice ČT Sport a o měsíc později také zpravodajská ČT 24.

MMF24

Press kit_část 1 by Lukáš Polák

Press kit_část 2 by Lukáš Polák

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).