Hlavní navigace

Stahování videí s IE7Pro z YouTube nefunguje. Co s tím?

30. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Jak nás informoval autor české lokalizace populárního doplňku IE7Pro, znenadání přestalo být funkční stahování videí z YouTube, což je jedna z rozšiřujících funkcí populárního programu vylepšujícího možnosti prohlížeče Internet Explorer 7. Pravděpodobně došlo k úpravám přímo na YouTube. Řešením je stažení nové verze skriptu Youtube Video Download, který download videa obstarává. Návod a další informace naleznete v zápisníku autora české lokalizace. V další verzi IE7Pro by se již aktualizovaný…

Jak nás informoval autor české lokalizace populárního doplňku IE7Pro, znenadání přestalo být funkční stahování videí z YouTube, což je jedna z rozšiřujících funkcí populárního programu vylepšujícího možnosti prohlížeče Internet Explorer 7. Pravděpodobně došlo k úpravám přímo na YouTube.

Řešením je stažení nové verze skriptu Youtube Video Download, který download videa obstarává. Návod a další informace naleznete v zápisníku autora české lokalizace. V další verzi IE7Pro by se již aktualizovaný skript měl objevit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).