Hlavní navigace

Stanice O2 Sport uvede vlastní talk show Tak určitě!

18. 12. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Nebojím se pokládat nepříjemné otázky a otevírat kauzy, o kterých se veřejně příliš nemluví. Věřím, že se diváci v každém díle dozvědí zajímavé novinky,“ láká moderátor Ondřej Novotný.

Pod názvem Tak určitě! bude od příštího týdne vysílat tematický kanál O2 Sport, který je dostupný exkluzivně pouze zákazníkům IPTV služby O2TV, novou talk show, jejímž moderátorem se stal Ondřej Novotný. Nasazení prvního dílu vyšlo na Štědrý den, tedy čtvrtek 24. prosince, a hostem ve studiu bude od 20:00 kontroverzní fotbalista Tomáš Řepka. O týden později se mohou diváci těšit na Jaroslava Starku z Příbrami a o týden později Sparťan Lukáš Vácha. Stopáž pořadu bude dvacet minut.

ebf - partner 1

Z ARCHIVU: Máte zájem o O2 Sport? S původním tarifem pro O2TV budete mít smůlu

Do této talk show budeme zvát osobnosti z celého sportovního prostředí. Chybět nebudou ani novináři, fotbalisté nebo třeba funkcionáři, prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 Sport. Těším se na to, je to výzva. Nebojím se pokládat nepříjemné otázky a otevírat kauzy, o kterých se veřejně příliš nemluví. Věřím, že se diváci v každém díle dozvědí zajímavé novinky a bude je to bavit, uvedl k programové novince sám Novotný. Toho si mohou pamatovat sportovní fandové coby „hlas“ fotbalového mistrovství Evropy v letech 2000 a 2004, dále také zimní a letní olympiády nebo seriálů MotoGP.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).