Hlavní navigace

Brad Feld radí, jak udržet partnerský vztah i při vysokém pracovním vytížení

22. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Do nové knihy napsané společně s manželkou sebral všechny drobné i podstatnější nápady a zásady, které mu navzdory podnikání zachránily a udržely manželství.

Brad Feld se svou ženou Amy Batchelor napsali a vydali knihu Startup Life, která mapuje úskalí partnerského života vytížených podnikatelů.

Brad Feld je podnikatel a investor z coloradského Boulderu, spoluzaložil akcelerátor TechStars. Podniká a investuje už přes dvacet pět let. Vysoké vytížení, neochota vypnout a vyhradit si čas, neobratnost v komunikaci pro stres v práci, to vše ho před lety málem stálo manželství. Tehdy se však se ženou nakonec rozhodli, že se nerozejdou, a raději si zavedli různá drobná pravidla, která jim umožnila vztah udržet.

MMF24

S těmi vás kniha seznamuje. Vrháte‑li se do podnikání, nebo v něm už dávno vězíte, popřípadě jste‑li jinak vytíženi prací, pak může přijít vhod seznámit se se zkušeností toho, kdo si tím už prošel, nechcete‑li mít práci nebo firmu za jedinou manželku.

Jako se všemi podobnými radami, i s touto knihou se to ovšem má tak, že někdo v ní najde popsány chyby, kterých se sám dopouští, zatímco jiný by mohl říci: no, to je přece jasné. Čtenáři na Amazonu ji doporučují například jako snadné čtení do letadla… Neuškodí určitě.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).