Hlavní navigace

Stream.cz hlásí změny. Začne pro něj pracovat tandem Strejc–Kolečko

13. 12. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Seznam.cz
Platforma se hodlá více zaměřit na vlastní tvorbu, a to nejen internetovou, ale i pro další distribuční kanály, které Seznam nabízí, resp. nabízet začne.

Provozní vedení internetové televize Stream.cz se od začátku ledna 2018 ujme Filip Vážanský, kreativní část práce od včerejška zastřešuje Daniel Strejc, který přichází z platformy Obbod, a domluvena je také spolupráce s Petrem Kolečkem. Ten spolu se Strejcem stojí například za seriálem Vyšehrad.

Stream.cz stojí před novou výzvou. Musí začít vyrábět obsah, který bude vhodný nejen pro internet, ale i další platformy. Pro každý distribuční kanál chceme najít tu správnou délku našich pořadů. To je úkol, který ode mě noví kolegové na Stream.cz dostávají, říká Igor Kalaš, ředitel obsahu v Seznam.cz, a doplňuje: Seriálová tvorba je a i nadále bude jedním z hlavních pilířů internetové televize Stream.cz. Její role bude dokonce s přípravami naší vlastní televize do budoucna stoupat. Nová jména naznačují, o jaký typ seriálové tvorby máme zájem.

ČTĚTE TAKÉ: Novinky na Streamu (recenze): ze života hereček, cizinců i mentálně narušených

Podzimní Stream nabídne několik dokumentů a také seriál Kafe a cigárko

Seznam dementuje ukončení spolupráce s produkcí Negativ

cif 24 - early cena - média

Daniel Strejc, šéfproducent hrané tvorby.
Autor: Seznam.cz

Daniel Strejc, šéfproducent hrané tvorby.

Daniel Strejc, nový šéfproducent hrané tvorby Stream.cz, má svou kariéru spojenou s filmy jako Padesátka, Krásno nebo Zakázané uvolnění. Jeho poslední projekty zná hlavně česká onlinová veřejnost a patří k nim seriály Lajna a Vyšehrad. S posledními dvěma je spojen i scenárista Petr Kolečko, který se Stream.cz začíná také spolupracovat. Podílel se například i na televizních seriálech Čtvrtá hvězda, Trpaslík či Okresní přebor.

Filip Vážanský do Stream.cz, potažmo do Seznamu, přestupuje z televize Óčko, kde momentálně působí jako výkonný ředitel. Odpovídat bude za rozpočty, vyjednávání s externími produkčními společnostmi, smluvní vztahy, licence a podobně. Bude také důležitou interní spojkou, která hledá synergie napříč dalšími obsahovými službami společnosti Seznam.cz, dodává Igor Kalaš, ředitel obsahu v Seznam.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).