Hlavní navigace

Názory k článku Stream.cz má novou aplikaci pro televizory s Android TV

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 4. 2016 20:16

    Jiří Macich ml.

    Kam na to ten Seznam.cz chodí ...

    Firefox OS pro televizory normálně pokračuje a bude pokračovat. Mozilla odpískala vývoj systému pro mobilní telefony a přenechala ho komunitě. Panasonic nadále s Firefox OS počítá.

    Nevím, co by si představovali za kodek. Podle vývojářské dokumentace by měl Firefox OS podporovat tyto kodeky videa: H.264, VP8 a VP9 (WebM) a OGG Theora.

    Na televizoru to nemám vyzkoušené, ovšem jestli dokumentace nelže, nemusí Seznam.cz ani pro Stream.cz vyvíjet aplikaci (jejich podpora na televizorech teprve začíná). Stačí si řádně ošetřit webové stránky.

    A co se penetrace týče, myslím, že Panasonic s Firefox OS nebude výrazně zaostávat za Android TV (Sony, Philips), natož za Apple TV, která na našem trhu nemá téměř žádnou tradici a těžko si ji dnes už bude budovat od píky

  • 26. 4. 2016 15:34

    jstadler

    V lednu jsem se zeptal, jestli plánují aplikaci pro FF, protože na TX-40CX800e to nejde přehrávat ani v prohlížeči a dostal jsem odpověd níže. Trochu si připadám, jak kdybych si koupil video ve formátu S2000. :-(

    Dobrý den,

    dle informací kolegů není možné zajistit, aby FirefoxOS zvládal přehrávat video na Stream.cz (bohužel FirefoxOS nepodporuje použitý formát videa). Zároveň pro FirefoxOS bohužel nebudeme vyvíjet žádné aplikace, protože výrobce (spol. Mozilla) tomuto systému již ukončil podporu.

    Děkujeme za pochopení.

    JS

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).