Hlavní navigace

T-Mobile obnovil nabídku své satelitní televize

25. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kapacitu družice Thor začala nově využívat satelitní televize od tuzemského T-Mobilu. Za šedesát programů zaplatí diváci necelá čtyři sta korun.

T-Mobile SAT TV je v prodeji teprve pár dní, takže na zveřejnění jakýchkoli čísel je ještě moc brzo, uvedl pro DigiZone tiskový zástupce operátora Tomáš LeixnerSatelitní platformu považuje T-Mobile za alternativu k IPTV službě T-Mobile TV. Tu jsme spustili v dubnu 2016 a zpřístupňuje moderní digitální TV i tam, kde je nedostatečně rychlé a stabilní připojení k internetu. Televize od T-Mobile tak bude dostupná na sto procentech území naší republiky a vždy bude záležet u konkrétního zákazníka na nejvhodnější technologii, dodal Leixner.

Programová nabídka je rozdělena do tří balíčků L, S a M. Nejlevnější S vyjde na necelé čtyři stovky a zákazníkům nabízí 59 nejsledovanějších kanálů, z nichž patnáct je v HD.  Největší L zahrnuje 103 kanály se 23 v HD rozlišení. Operátor také nabízí na výběr dva set-top boxy od firmy Kaon s možností nahrávání. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).