Hlavní navigace

T-Mobile povede Milan Vašina, O2 také hlásí personální změnu

2. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

T-Mobile oznámil, kdo nahradí od 1. ledna 2011 Rolanda Mahlera na postu generálního ředitele. Bude to Milan Vašina, současný výkonný ředitel pro marketing, prodej a služby zákazníkům Slovak Telekomu. Ve skupině Deutsche Telekom pracuje již od roku 1997, kdy zastával pozici manažera marketingové komunikace a později marketingového manažera pro rezidenční segment bývalého RadioMobilu, nyní českého T-Mobilu. V letech 2002 až 2007 byl marketingovým ředitelem slovenského EuroTelu a v roce 2007 se…

T-Mobile oznámil, kdo nahradí od 1. ledna 2011 Rolanda Mahlera na postu generálního ředitele. Bude to Milan Vašina, současný výkonný ředitel pro marketing, prodej a služby zákazníkům Slovak Telekomu. Ve skupině Deutsche Telekom pracuje již od roku 1997, kdy zastával pozici manažera marketingové komunikace a později marketingového manažera pro rezidenční segment bývalého RadioMobilu, nyní českého T-Mobilu. V letech 2002 až 2007 byl marketingovým ředitelem slovenského EuroTelu a v roce 2007 se stal jeho generálním ředitelem. (Tisková zpráva)

Personální změnu avizovala i konkurenční Telefónica O2. Jejím novým ředitelem divize rezidentních zákazníků byl s účinností od 6. prosince 2010 jmenován Tony Hanway. Ten ve své funkci bude přímo podřízený Luisi Malvidovi, generálnímu řediteli a předsedovi představenstva společnosti. Tony Hanway pochází z Dublinu a přichází do České republiky z irského O2, kam nastoupil v roce 2005 a zastával pozici ředitele rezidentního prodeje. Dříve pracoval osm let pro AOL Time Warner, kde zastával více vedoucích pozic (byl např. viceprezident péče o zákazníky v AOL UK) (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).