Hlavní navigace

T-Mobile: připojení k novým notebookům Acer se slevou

17. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnosti Acer a T-Mobile představily akční nabídku pro český trh. Notebooky a netbooky značky Acer lze nyní kupovat s poukazem na datový tarif od mobilního operátora T-Mobile za zvýhodněnou cenu. Po předložení poukazu je možné uzavřít dvouletou smlouvu na datový tarif Internet Standard za zvláštních podmínek. Tento tarif umožňuje připojení jak přes standardní mobilní síť, tak přes UMTS síť, v níž T-Mobile provozuje svou službu Internet 4G (v praxi je to samozřejmě 3G, název je dlouhodobě…

Společnosti Acer a T-Mobile představily akční nabídku pro český trh. Notebooky a netbooky značky Acer lze nyní kupovat s poukazem na datový tarif od mobilního operátora T-Mobile za zvýhodněnou cenu. Po předložení poukazu je možné uzavřít dvouletou smlouvu na datový tarif Internet Standard za zvláštních podmínek. Tento tarif umožňuje připojení jak přes standardní mobilní síť, tak přes UMTS síť, v níž T-Mobile provozuje svou službu Internet 4G (v praxi je to samozřejmě 3G, název je dlouhodobě kritizovaným marketingovým výplodem).

Běžně T-Mobile nabízí tento tarif za 838 korun a 80 haléřů měsíčně včetně DPH. Díky kupónu ale zákazníci nebudou první tři měsíce užívání služby platit žádný paušál a od čtvrtého měsíce si pak T-Mobile bude účtovat pouze 420 korun i s DPH. Limit FUP u tarifu Internet Standard počítá s 5 GB na měsíc. Po překročení této kvóty bude nastaven umělý rychlostní strop 64 kbit/s. Ke smlouvě T-Mobile nabízí i modem USB Stick MF623 s podporou připojení přes GPRS/EDGE i UMTS za symbolickou korunu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).