Hlavní navigace

T-Mobile s novými datovými tarify zjednodušuje nabídku

16. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

T-Mobile představil nové datové tarify, které zjednodušují jeho nabídku v oblasti mobilních dat. U nových tarifů jsme se zaměřili především na jednoduchost. Zákazník se nemusí starat o to, jakou technologii či internetový protokol používá, jestli surfuje nebo stahuje e-maily. Vše bude pokrývat jedna platba, vysvětluje Petr Dvořák, marketingový ředitel T-Mobilu. T-Mobile totiž dosud nabízel mj. datová zvýhodnění Surf+ a Surf&Mail, která ale nepokryla veškerý možný přenos, takže někteří…

T-Mobile představil nové datové tarify, které zjednodušují jeho nabídku v oblasti mobilních dat. U nových tarifů jsme se zaměřili především na jednoduchost. Zákazník se nemusí starat o to, jakou technologii či internetový protokol používá, jestli surfuje nebo stahuje e-maily. Vše bude pokrývat jedna platba, vysvětluje Petr Dvořák, marketingový ředitel T-Mobilu. T-Mobile totiž dosud nabízel mj. datová zvýhodnění Surf+ a Surf&Mail, která ale nepokryla veškerý možný přenos, takže někteří zákazníci mohli být nepříjemně překvapeni z následného účtu. Nová je trojice tarifů Internet v mobilu: Standard (139 Kč měsíčně, FUP 100 MB), Klasik (238,80 Kč měsíčně, FUP 200 MB) a Premium (499,00 Kč měsíčně, FUP 1 GB) pro surfování přímo z mobilu.

T-Mobile má také v nabídce inovované tarify pro připojení např. notebooku nebo netbooku. V rámci nabídky Internet na cesty poskytuje variantu Standard za 499 Kč měsíčně s FUP 2 GB nebo variantu Premium za 999 Kč měsíčně s FUP 30 GB. Všechny zmíněné tarify jsou technologicky neutrální, takže zákazník může použít tu technologii v síti T-Mobilu, která je právě k dispozici a podporuje ji jeho koncové zařízení (mobil, modem). Po překročení limitu FUP dojde k již tradičnímu snížení přenosové rychlosti. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Pokud si zákazníci objednají některý s tarifů se závazkem na 12 nebo 24 měsíců, tak cena klesá až o 20 procent. Podrobnější tabulky s cenami naleznete v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).