Hlavní navigace

T-Mobile uvedl nové balíčky služeb 2v1 a 3v1

16. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

T-Mobile dnes kromě nových mobilních datových tarifů představil také balíčky kombinující hlasové a datové služby. Nový balíček 2v1 lze aktivovat k libovolnému mobilnímu hlasovému tarifu, k němuž pak T-Mobile poskytne levnější tarif Internet na cesty – Standard (FUP 2 GB na měsíc) koncipovaný zejm. pro připojení např. notebooku a netbooku. Při hlasovém tarifu s paušálem do 600 Kč vyjde zmíněný datový tarif v rámci baličku 2v1 na 339 Kč měsíčně. K hlasovým tarifům s paušálem nad 600 Kč měsíčně…

T-Mobile dnes kromě nových mobilních datových tarifů představil také balíčky kombinující hlasové a datové služby. Nový balíček 2v1 lze aktivovat k libovolnému mobilnímu hlasovému tarifu, k němuž pak T-Mobile poskytne levnější tarif Internet na cesty – Standard (FUP 2 GB na měsíc) koncipovaný zejm. pro připojení např. notebooku a netbooku. Při hlasovém tarifu s paušálem do 600 Kč vyjde zmíněný datový tarif v rámci baličku 2v1 na 339 Kč měsíčně. K hlasovým tarifům s paušálem nad 600 Kč měsíčně pak na 249 Kč měsíčně.

Vedle balíčku 2v1 má je v nabídce balíček 3v1 kombinující mobilní hlasové služby s pevným a mobilním připojením k Internetu. K hlasovému tarifu pro mobil v rámci tohoto balíčku T-Mobile poskytne Internet ADSL Standard bez pevné linky (rychlost downloadu až 8 Mbit/s, uploadu až 512 kbit/s) pro připojení z domova, k němuž zákazníci získají již zmíněný mobilní datový tarif Internet na cesty Standard pro připojení přes libovolnou mobilní technologii v síti operátora s limitem FUP nastaveným na 2 GB měsíčně. K hlasovým tarifům s paušálem do 600 Kč lze tento tandem tarifů získat za 789 Kč měsíčně, k tarif s paušálem nad 600 Kč pak za 699 Kč měsíčně. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).