Hlavní navigace

TA3 dá další původní rozhovor s Larry Kingem, tentokrát bez Krause

27. 10. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
27. 10. 2011

UVNITŘ FOTO Exkluzivní profilový rozhovor s někdejším moderátorem americké zpravodajské televize CNN Larry Kingem odvysílá tuto neděli 30. října od 12:30 hod. slovenská zpravodajská televize TA3. Bude to již druhý rozhovor s Kingem na TA3, který vznikl během jeho nedávné návštěvy na Slovensku. První s ním dělal moderátor Jan Kraus a kromě TA3 jej v rámci Show Jana Krause odvysílala i česká televize Prima.

K TÉMATU: Larry King hostem Show Jana Krause. Společně s Andrejem Babišem

Nynější rozhovor je předtáčený a TA3 jej odvysílá v rámci svého pravidelného pořadu Portrét. Kinga zpovídala moderátorka Andrea Vadkerti. Nechci toho moc prozrazovat, ale diváci se dozvědí o jeho nelehkém a tragickém dětství, o lásce k jeho dětem, o tom, co chce mít napsané na náhrobním kamenu, kdy pláče, nebo o autobusech s turisty, které se každou chvíli zastavují před jeho domem, prozradila Vadkerti.

ebf - partner 1

King se proslavil především svojí pozdně večerní živě vysílanou Larry King Live show, kterou CNN vysílala v letech 1985 až 2010. Po celou dobu měla stále stejný vysílací čas a objevovaly se v ní známé osobnosti z celého světa, včetně všech prezidentů USA, kteří se za tu dobu vystřídali v Bílém domě. TA3 zreprízuje rozhovor s Larry Kingem i ve středu od 21:30 hod. a ve čtvrtek od 14:30 hod.

Larry King odpovídá na dotazy moderátorky TA3 Andrey Vadkerti (Foto: TA3)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).