Hlavní navigace

TA3 zahájila novou éru sebechválou. Diváky bude zajímat její obsah

21. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
21. 3. 2011

UVNITŘ VIDEO Přibližně dvacetiminutovým oslavným dokumentem dnes zahájila novou éru svého zpravodajství slovenská televize TA3. Postupně představila divákům nové pořady, studio, znělky, moderátory i další členy svého týmu. TA3 však nepříjemně překvapila některé tamní novináře specializující se na média právě tím, že hned na počátku uvedla, jak se s její inovací mění zpravodajství, místo toho, aby začala tím, co jí má být vlastní.

Z ARCHIVU: Slovenská TA 3 má prý seznamy firem, o kom informovat a o kom ne

KL24

Slovenská zpravodajská televize byla v minulosti několikrát kritizována za to, jakým způsobem informovala o některých kauzách, případně o nich nereferovala své diváky vůbec. Televize konstatovala, že nyní bude zpravodajství lepší, objektivnější, zajímavější a reportéři v regionech jsou nejlepší ze všech televizí. TA3 se v minulosti proslavila například údajnými bílými a černými seznamy firem, o kterých se má a nemá informovat, připomněl server RadioTV. Vedení televize tehdy existenci takovýchto dokumentů odmítlo. Je tedy otázkou, zdali moderní vzhled, který se povedl na výbornou, nezastíní obsah, který v případě TA3 mnohdy pokulhával.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).