Hlavní navigace

Názory k článku Tachecí slovně napadla mluvčího ministerstva dopravy, ten hrozí žalobou

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 1. 2008 9:20

    spodní voda (neregistrovaný)
    Železná Tachecí by zasloužila nakopat prdel zepředu.
    S Železným bude mít asi dost společného, dobrá manažerka, vizionářka, kariéristka, bezohledná mrcha a samolibá fúrie. Pro komerční subjekt ideální parametry ale ne pro vedení a odlišení veřejnoprávního média. ČRo1 byl především jiný než komerční rádia. Byl.
  • 21. 1. 2008 10:08

    Radon (neregistrovaný)
    také jsem nechápal, proč začala najednou v rádiu vytahovat ten pseudoproblém s tím, že je v petici i nějaký ministerský úředník ... asi klasicky mlžila a chtěla odvrátit pozornost od hlavního problému.

    Osobně mně to připadá, že vedení rádia nechce mít problémy, chce vycházet s každým (hlavně s každým politikem) a proto :
    - odstraní Hoffmana, protože klidně řekl co měl na strdci a někdo z vedení by si za něj musel občas pálit prsty
    - ponechá diskusní pořady, protože u nich diskutují jedinci mimo rádio a komentátor do toho nevstupuje = riziko žádné
    - pokud by ten póvl začal moc remcat, předhodí mu novou koncepci - více komentátorů a budou prezentovat jako plus větší barevnost názorů. Zároveň ale získají nástroj, když s nějakým komentátorem nebudou "tam nahoře" spokojeni, dostane v tichosti padáka, v tom větším počtu si toho nikdo nevšimne.
    - přijmou komentátora specializovaného na zahraničí - do EU se přece můžeme navážet jak chceme, to nikomu "tam nahoře" vadit nebude

    Přitom ani nevěřím, že by ta připosranost byla nutná, autocenzůru jsme vždycky zvládali skvěle :-(, prostě jen nemáme na správných místech lidi "s koulema". Ono se ani není čemu divit, když s každou změnou ve vládě se hned vymění každý první ředitel ...
  • 21. 1. 2008 10:32

    spodní voda (neregistrovaný)
    Pana Hoffmana je (pro toto rádio) opravdu škoda. Jeho komentáře byly většinou vtipné a k věci. Doufám, že ho najdu na nějakém webu jako podcast. (a obloukem se vracíme k náplni tohoto webu - digitální technologie. Tato poznámka je tu proto, kdyby se přihlásil Maňásek)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).