Hlavní navigace

Tchyní bude na Barrandově Štiková, Borovský přináší další formát ze Slovenska

3. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Jde o neotřelý formát, úplně jiný druh reality show,“ konstatoval programový šéf televize, který ho svým typem přirovnal k Výměně manželek na konkurenční Nově.

Programový šéf plnoformátové Televize Barrandov, někdejší generální ředitel TV JOJ František Borovský, přivede od podzimu na české obrazovky další formát, který se osvědčil na Slovensku, reality show Tchyně, o níž vás už v rámci novinek informovala redakce serveru DigiZone.cz minulý týden. Borovský se o novinkovém formátu rozhovořil pro aktuální vydání magazínu Týden, který patří stejně jako TV Barrandov do mediální skupiny Empresa Media. Představení novinek prostřednictvím tohoto periodika je tak logické a nijak překvapivé.

K TÉMATU: TV Barrandov uvede v srpnu nové pořady Popelka, Tchyně a Podvodníci

Jde o neotřelý formát, úplně jiný druh reality show. Nabízí vyhrocené emoce, krize rodin de facto v přímém přenosu, přiblížil v rozhovoru pro týden programový šéf TV Barrandov. František Borovský věří, že diváky k obrazovkám přilákají konfliktní situace. Na těch například již řadu let staví Výměna manželek na TV Nova. Půjde o hodně vypjaté situace, což je vždycky, jakmile se řeší rodinné vztahy, doplnil Borovský, který potvrdil, že formát se stal úspěšný mimo jiné na Slovensku. To platí i v případě Soudkyně Barbary, kterou už televize vysílá každý všední den.

cif 24 - early cena - média

ČTĚTE TAKÉ: Satelit zdarma? Kdepak! TV Barrandov láká kampaní na chystaný seriál

Tváří pořadu, tedy samotnou tchyní, bude Monika Štiková, matka „bulvární celebrity“ Ornely Štikové. Už dlouho jsme měli koncept reality show hotový, ale pořád nám chyběla tchyně. Monika pak jednou byla na Barrandově kvůli úplně něčemu jinému, nám ale okamžitě padla do oka a věděli jsme, že ona je přesně ta, kterou pro pořad hledáme. Dokáže být motorem, který lidi rozpohybuje, stmelí a dá jim ohromnou energii, vysvětlil důvod volby programový šéf televize. Televize si v uplynulých dnech u patentového úřadu registrovala nové ochranné známky Ruk Cuk, Dr. Kellerová a Soudce Adam. Jejich význam pro DigiZone nekomentovala.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).