Hlavní navigace

TechCrunch: Microsoft a Barnes & Noble uvedou tablet s podporou Xbox live streamingu (aktualizováno)

18. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na dnešní den je oznámena událost pro novináře, na které by Microsoft měl oznámit novinku. Média o povaze novinky spekulují už několik dní a TechCrunch spekuluje o uvedení nového tabletu. s Windows RT/Windows 8. Další zdroje hovoří také o tabletu, který by měl být novinkou vybavenou Windows RT/Windows 8.

Na dnešní den je oznámena událost pro novináře, na které by Microsoft měl oznámit novinku. Média o povaze novinky spekulují už několik dní a TechCrunch spekuluje o uvedení nového tabletu. s Windows RT/Windows 8. Další zdroje hovoří také o tabletu, který by měl být novinkou vybavenou Windows RT/Windows 8.

 TechCrunch se ale domnívá, že Microsoft (konečně) oznámi výsledky partnerství s Barnes & Noble (viz Microsoft investoval 300 milionů dolarů do Barnes & Noble). A právě dnes by mělo začít být vidět, jak společné podnikání (v podobě společnosti NewCo, kde Microsoft vlastni 17.6%) vypadá.  TechCrunch je navíc přesvědčený, že nový tablet bude zaměřený na zábavu. A bude umožňovat Xbox Live Streaming.

MMF24

Washington Post také očekává ohlášení tabletu. Pokud ale půjde o výsledek spolupráce s B&N, tak vyvstává poměrně zásadní otázka, jako hodně se bude nový tablet blížit tomu nejzásadnějšímu, co doposud B&N dělá. Tedy elektronickým knihám. V praxi jedné z oblastí, ve které Microsoft neuspěl (včetně mnoha let pokusů o vlastní formát e-knih). 

18:00 – Barnes & Noble, podle některých zahraničních zdrojů, jakoukoliv spoluúčast na dnešní akci Microsoftu popírá. Viz například Barnes & Noble denies involvement with Microsoft’s mystery LA tablet event

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).