Hlavní navigace

Telefónica hlásí 3.500 zákazníků O2 TV

9. 10. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Telefónica dnes oznámila, že O2TV využívá již 3.500 zákazníků. Komerční provoz své IPTV služby zahájil někdejší Český Telecom 1. září letošního roku. Telefónica podle svého mluvčího Martina Žabky věří, že do konce listopadu se toto číslo více než zdvojnásobí. (Tisková zpráva) IPTV se věnuje speciální příloha Lupy. Najdete v ní podrobný popis fungování IPTV, její výhody a nevýhody a srovnání nabídek tuzemských i zahraničních poskytovatelů. Na našem sesterském serveru DigiZone.cz také nedávno…

Telefónica dnes oznámila, že O2TV využívá již 3.500 zákazníků. Komerční provoz své IPTV služby zahájil někdejší Český Telecom 1. září letošního roku. Telefónica podle svého mluvčího Martina Žabky věří, že do konce listopadu se toto číslo více než zdvojnásobí. (Tisková zpráva)

IPTV se věnuje speciální příloha Lupy. Najdete v ní podrobný popis fungování IPTV, její výhody a nevýhody a srovnání nabídek tuzemských i zahraničních poskytovatelů. Na našem sesterském serveru DigiZone.cz také nedávno vyšel článek O2 TV: první praktické zkušenosti, ve kterém Roman Dejdar shrnuje poznatky po deseti dnech používání televize po telefonu od Telefóniky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).