Hlavní navigace

Telefónica O2 kombinuje pevné a mobilní připojení k Internetu

3. 10. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónica O2 představila novou nabídku O2 Internet Komplet, která kombinuje mobilní vysokorychlostní připojení přes CDMA a pevné vysokorychlostní připojení přes ADSL. Zákazníci ke klasickému časově neomezenému připojení přes ADSL získají ještě 20 volných hodin pro využití CDMA. Telefónica O2 přichystala několik variant, které se liší rychlostí ADSL (od 512 kb/s po 4096 kb/s). Důležité je zmínit, že varianty určené pro domácnosti zahrnují značně omezující měsíční datové limity u ADSL začínající…

Telefónica O2 představila novou nabídku O2 Internet Komplet, která kombinuje mobilní vysokorychlostní připojení přes CDMA a pevné vysokorychlostní připojení přes ADSL. Zákazníci ke klasickému časově neomezenému připojení přes ADSL získají ještě 20 volných hodin pro využití CDMA.

Telefónica O2 přichystala několik variant, které se liší rychlostí ADSL (od 512 kb/s po 4096 kb/s). Důležité je zmínit, že varianty určené pro domácnosti zahrnují značně omezující měsíční datové limity u ADSL začínající již na pouhém 1 GB. U CDMA je praktikována známa FUP, tentokrát s limitem 0,4 GB na týden. Cena začíná na 799 korun bez DPH u nejpomalejší varianty s nejmenším datovým limitem.

Nabídka bohužel nezahrnuje variantu pro uživatele mobilního připojení přes GPRS nebo EDGE, případně přes 3G. Volné hodiny pro CDMA lze ale ještě dle potřeby dokupovat. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).