Hlavní navigace

Telefónica O2 nastupuje 1. července

28. 6. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sloučení dominantního telekomunikačního operátora Český Telecom s jedničkou mezi mobilními operátory Eurotelem jsme avizovali již před několika měsíci a od 1. července se tak skutečně stane. Sloučením Českého Telecomu a Eurotelu vznikne nový telekomunikační kolos jménem Telefónica O2, přičemž bude upřednostňována anglická výslovnost názvu. Zákazníci budou na nové jméno připravováni několik měsíců podobně jako tomu bylo při přejmenování Oskara na Vodafone. Španělská Telefónica nepočítá, že by…

Sloučení dominantního telekomunikačního operátora Český Telecom s jedničkou mezi mobilními operátory Eurotelem jsme avizovali již před několika měsíci a od 1. července se tak skutečně stane. Sloučením Českého Telecomu a Eurotelu vznikne nový telekomunikační kolos jménem Telefónica O2, přičemž bude upřednostňována anglická výslovnost názvu. Zákazníci budou na nové jméno připravováni několik měsíců podobně jako tomu bylo při přejmenování Oskara na Vodafone. Španělská Telefónica nepočítá, že by někdy v budoucnu v Česku silnou značku Eurotel ještě použila.

Proces slučování bude trvat tři roky. Zákazníci mohou postupem času čekat slučování značkových prodejen, sjednocení péče o zákazníky a v delším časovém horizontu i nové společné služby. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).