Hlavní navigace

Telefónica začala firmám nabízet službu O2 Clean Internet

28. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telefónica O2 začala firemním zákazníkům nabízet novou službu O2 Clean Internet, kterou prezentuje jako řešení pro snížení rizika průniku malwaru do lokální sítě. Služba běží v datovém centru operátora na bázi Kaspersky Antivirus Engine. Nabízíme profesionální řešení, které přitom může zákazník získat za velmi přijatelnou cenu. Ta se pohybuje v závislosti na typu připojení od 150 do 1000 korun měsíčně. Například v případě rozšířeného připojení prostřednictvím ADSL jde o 150, resp. 200 korun u…

Telefónica O2 začala firemním zákazníkům nabízet novou službu O2 Clean Internet, kterou prezentuje jako řešení pro snížení rizika průniku malwaru do lokální sítě. Služba běží v datovém centru operátora na bázi Kaspersky Antivirus Engine. Nabízíme profesionální řešení, které přitom může zákazník získat za velmi přijatelnou cenu. Ta se pohybuje v závislosti na typu připojení od 150 do 1000 korun měsíčně. Například v případě rozšířeného připojení prostřednictvím ADSL jde o 150, resp. 200 korun u rychlejší varianty připojení, vysvětluje Oscar Gómez, ředitel pro produktový management společnosti Telefónica O2.

Součástí služby je antivirový a antispywarový filtr doplněný o filtr obsahu umožňující zakázat z firemní sítě přístup k vybraným webům. O2 Clean Internet automaticky generuje reporty o své činnosti a jeho správu je možné provádět přes webové administrační rozhraní. Kromě měsíčního poplatku zájemci o službu zaplatí ještě aktivační poplatek ve výši 500 korun na každou přípojku, na které se rozhodnou službu aktivovat. Počet uživatelských stanic za touto přípojkou cenu nijak nezvyšuje. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).