Hlavní navigace

Telefonování přes Karneval bude nejlevnější

17. 2. 2005
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Minulou zprávičku o Karnevalu jsem ukončil nevědomky větou: „Co víc si přát?“ To jsem ještě nevěděl o informaci, kterou přinesl týdeník Profit. "Doba masivních investic do rozvoje kabelového internetu skončila, je čas zúročit investice a nabízet nové služby,“ říká obchodní ředitel Karnevalu Dušan Jelínek. Kabelová společnost totiž jedná o spolupráci s alternativními operátory a do konce roku by chtěla svým zákazníkům představit novou službu – telefonování přes technologii Voice Over IP. Vše je…

Minulou zprávičku o Karnevalu jsem ukončil nevědomky větou: „Co víc si přát?“ To jsem ještě nevěděl o informaci, kterou přinesl týdeník Profit. "Doba masivních investic do rozvoje kabelového internetu skončila, je čas zúročit investice a nabízet nové služby,“ říká obchodní ředitel Karnevalu Dušan Jelínek. Kabelová společnost totiž jedná o spolupráci s alternativními operátory a do konce roku by chtěla svým zákazníkům představit novou službu – telefonování přes technologii Voice Over IP. Vše je zatím pouze v rovině příprav, ale ceny by měly patřit k těm nejlevnějším na trhu. Trochu se bojím cokoli dodávat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).