Hlavní navigace

Televize Empatia je opět bez webových stránek

3. 11. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
3. 11. 2011

UVNITŘ FOTO Z internetu zmizely webové stránky chystané slovenské televize Empatia. Přesto, že stanice na ně stále upozorňuje ve své zkušební smyčce na satelitu Thor, na adrese www.tvempatia.sk se objevilo už před několika dny pouze logo telekomunikační společnosti VNET, která je vlastníkem hostingového prostoru. Podle posledních informací měl program odstartovat do 11. listopadu.

K TÉMATU: Za TV Empatia komunikuje anonym. Start stanice proběhne možná 1. listopadu

ebf - partner 1

Celý projekt televize Empatia je ukázkovým příkladem toho, jak se televize nemá dělat. Start už stanice odložila přibližně pětkrát a je tak vůbec otázkou, zdali to její provozovatel vůbec myslí vážně. Program loni testoval na družici Astra, poté svou smyčku stáhnul. Společnost Empat, která byla předchozím provozovatelem, licenci vrátila a nová byla registrována na firmu Minas Tirith. Empatia na webových stránkách loni také rozjela SMS hru, na níž nalákala řadu důvěřivců, její výsledky ale nikdy nevyhlásila. Peníze tedy zmizely neznámo kde. Ukázkovým příkladem amatérismu byl i samotný portál programu.

Webovou prezentaci TV Empatia nahradilo logo společnosti VNET (Repro: Empatia)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).