Hlavní navigace

Televize Joj připravuje na jaro první řadu talentové soutěže X Factor Slovensko

18. 11. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PROMO SPOT – Slováci se ještě nevzpamatují ze čtvrté řady show Česko Slovensko má talent a Jojka jim už nadělí další podobný formát. V Česku se X-Factor neuchytil, Nova vysílala jen jeden ročník.

Další talentovou soutěž nabídne hned po ukončení čtvrté řady show Česko Slovensko má talent slovenská televize Joj. Na jaro příštího roku nasadí pěveckou soutěž X Factor Slovensko. Bude to poprvé, co se tento formát objeví na slovenských obrazovkách. V České republice jej vysílala televize Nova, jediný ročník nasazený v roce 2008 dosáhnul ale na tehdejší výkony obdobných soutěží horšího výsledku (průměrně jej sledovalo 1,5 milionu dospělých diváků a 39,70 procenta publika; 45,25 procenta ve věku 15 až 54 let) a tak Nova později už X Factor nenasadila.

BRAND24

K TÉMATU: Prima koupila licenci pro X Factor, nesmí ho ale nasadit proti SuperStar

Neučinila tak ani slovenská sestra Novy, televize Markíza, která v minulosti naopak jako první odvysílala formát Slovensko hledá talent (později však licenci pro tento pořad získala konkurenční Jojka). “Jsme velmi rádi, že právě TV Joj bude první televizí na Slovensku, která X Factor nabídne svým divákům. Zárukou velkolepé show bude i režisér Jeffo Minařík, který pro nás už čtvrtým rokem vyrábí nejsledovanější formát na slovenském trhu – Česko Slovensko má talent,” prohlásil generální ředitel Joj Group František Borovský.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).