Hlavní navigace

Televize Prima představila novinářům pořad Nic než pravda

6. 8. 2008
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
6. 8. 2008

Komerční televize Prima představila včera novinářům na tiskové konferenci jeden ze svých hlavních taháků, jehož vysílání chystá už na tento měsíc. Jak možná již někteří tušíte, jde o soutěž Nic než pravda, o které jste se již mohli na stránkách serveru DigiZone.cz dočíst, a jejíž originální název zní Moment of Truth. Pořad se bude vysílat jednou týdně počínaje 25. srpnem a bude v něm možné vyhrát až 5 milionů korun. V tvůrčím týmu jsou lidé z Primy i Agentury T.F.C., která se specializuje na vytváření a výrobu televizních pořadů.

K TÉMATU: Prima nasadí soutěž Chvíle pravdy a reality show Single Mums

Moderátorem soutěže bude prezident Akademie populární hudby, textař a majitel ostravské agentury Petarda Production Petr Šiška. Z médií má např. zkušenosti ještě z tehdejšího Československého rozhlasu, kde působil jako moderátor a jako redaktor a taktéž moderátor působil na obrazovkách Cable Plus Film, TV Premiéra (později TV Prima) a ČT. Co se soutěžících týká, tak ti mají před sebou až 21 otázek, z nichž každá pravdivě zodpovězená zvyšuje možnost výhry. Ze zpočátku naprosto obyčejných otázek se stávají postupně více a více osobnější. Vždy záleží jen na úvaze soutěžícího, zda otázku zodpoví a bude pokračovat ve hře.

ČTĚTE TAKÉ: Prima představila podzimní schéma, chystá tři nové pořady

Celá soutěž se odehrává ve studiu s početným publikem, před kterým sedí nejbližší příbuzní a také přátelé a známí, tzv. patroni. V centru je pak moderátor a soutěžící, sdělila vedoucí projektu Romana Baborová z Primy. V každé fázi hry může soutěžící skončit a odejít s již dosaženou výhrou. Pokud se však rozhodne riskovat a jít dál, pak když odpoví nepravdivě, soutěž pro něj končí bez výhry. Neexistují zde tzv. záchytné body. O tom, zda soutěžící odpověděl pravdivě, rozhodne detektor lži.

BRAND24

OBRÁZKY: moderátor Petr Šiška, logo soutěže

Foto: archiv TV Prima

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).